zondag 27 januari 2019

Pangolin kickstarter.

Dit is een service bericht dus nemen wij, De Stripspecialist geen verandwoording voor onderstaande aanbieding.
 
 
Gegroet horrorfans!
Dit bericht is speciaal voor jou bestemd, want de kickstarter voor de huivering 2 (the fright) is vanacht uit de startblokken geschoten!
Inmiddels heb je DE HUIVERING 1 misschien al gelezen – dat hopen we althans – en ligt dit stripverhaal te pronken in alle stripzaken in Vlaanderen , en bij De Stripspecialist in Nederland

zodat ook nietsvermoedende passanten in onze nachtmerrielandschappen ondergedompeld kunnen worden. In dat opzicht mogen we al van een bescheiden succes spreken, want vooraf konden we hier alleen maar van dromen. Maar we dromen nog groter. Veel groter.
We werkten achter de schermen aan een vervolg op DE HUIVERING. Wat kan je verwachten? Twee geïllustreerde kortverhalen en twee stripverhalen, verspreid over 48 bladzijden. Daarmee is het vervolg alvast lijviger dan het eerste deel. Bovendien wordt deze aflevering zowel in het Nederlands als in het Engels uitgebracht. En het belooft de moeite te worden. Bereid je voor om met gids Myrc door onze sinistere droomwereld te reizen. Via deze link kunnen jullie het project bezoeken:

Waarom zetten we zo’n actie ook nu weer op poten? Simpel: omdat het bereiken van de crowdfunding-limiet de enige garantie is dat dit stripverhaal zijn weg vindt naar jouw smachtende klauwen en de winkelrekken. Als we louter onze pijlen zouden richten op de geijkte kanalen (uitgeverijen, inkoop, distributie, …) botsen we te vaak op hindernissen waar onze creativiteit bij inboet. Wij houden de regie liever zelf in handen, zonder een knieval te doen naar uitgevers met een zwakke maag ;-).
Maar, en je had het ongetwijfeld al geraden, daarvoor kunnen we elk ruggensteuntje gebruiken van iedereen die ons werk genegen is. In de eerste plaats kan je daarvoor de crowdfunding-actie steunen, maar je mag natuurlijk ook je vrienden enthousiasmeren of een opmerking achterlaten op onze facebook-pagina met je mening over het eerste deel. Immers, jouw mening is voor ons belangrijk, mede daardoor kunnen wij groeien als artiesten en nog betere boeken uitbrengen.

BELANGRIJK!!
Kickstarter werkt met credietcards. Wanneer je intekent op het project zal gevraagd worden om je credietkaart in te geven en het gewenste bedrag te reserveren.
Het bedrag dat je gekozen hebt zal pas worden gecrediteerd als de kickstarter succesvol eindigt op 6 maart.
Indien u heeft gesteund en de kickstarter mislukt zal uw credietkaart ook geen kosten worden aangerekend.

Indien u NIET beschikt over een credietkaart kan u zoals vorig keer terugvallen op het formuier op de website van pangolin comics en uw bijdrage overschrijven.
Al bevelen wij u wel sterk aan deze optie enkel te gebruiken indien u over geen credietkaart beschikt.

Het project staat in het Engels omdat het op kickstarter staat maar in een verder stadium zal u gevraagd worden of u de ENG of NL versie wenst.

Grote dank aan jullie allemaal!!!
Patrick Cornelis en Tom Thys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten