woensdag 20 mei 2020

DE VLOEDGOLF DEEL EEN

Wat is er nu echt in de winkel


SUSKE EN WISKE HOMMAGE DOOR PAUL GEERTS 
De preutse prinses : 
Lambik heeft een Thais masker gekocht op een rommelmarkt. Op een nacht begint het te brabbelen. Dankzij Barabas’ klankentapper wordt het gebrabbel verstaanbaar. Het masker blijkt 152 jaar oud te zijn en afkomstig uit het Himmapan bos. Het vraagt om hulp, want de koning is oud en heeft een opvolger nodig. De jongste zoon en zijn verloofde zijn aangeduid als troonopvolgers, maar ze zijn momenteel vermist. De oudste zoon is minder geliefd. Hij is stikjaloers op zijn broer en doet er alles aan om te verhinderen dat hij de troon zal bestijgen. Hoog tijd om nog eens te reizen met de teletijdmachine om de prins en zijn verloofde te gaan zoeken.

Dan is er alleen nog onderstaande superdeluxe uitgave beschikbaar.
Voor eenhonderdenvijftig euro ben je eigenaar van de speciale zwart / wit editie met twee gekleurde prenten.
De perseditie en reguliere luxe zijn reeds uitverkocht.
SUSKE EN WISKE HOMMAGE DOOR PAUL GEERTS 
De preutse prinses :


DE BUURTPOLITIE 9 
De gijzeling: 
Tijdens een uitstap met het hele politiekorps naar het kunstmuseum is de commissaris helemaal weg van het schilderij, ‘De gijzeling’. ’s Nachts krijgt het team van de Buurtpolitie een oproep: ‘De gijzeling’ werd gestolen! En ze kunnen de commissaris niet bereiken... Heeft hij iets met de zaak te maken? De agenten van de Buurtpolitie zetten alles op alles om de waarheid te achterhalen.


NACHTWACHT 4 
De hellehond : 
Schemermeer krijgt onverwachts hoog bezoek: Igor, de oudste vampier uit de onderwereld. Hij is op zoek naar de president van de Hoge Raad. Deze werd kort daarvoor ontvoerd en is sindsdien spoorloos verdwenen. De Nachtwacht besluit Igor te helpen bij zijn onderzoek en kan de president lokaliseren. Maar als ze haar willen bevrijden worden ze geconfronteerd met een geduchte tegenstander, Triofuria, de Hellehond. 


 DE RODE RIDDER 266
 Gedoemd;

KRONIEKEN VAN AMORAS 6
De underdog.

Geen opmerkingen: