maandag 9 november 2020

SCROLLEN MAARDe zondvloed van het moment voor de sinterklaastijd en daarna.

De winkel is open op de reguliere uren maar we vragen u toch graag om ook doordeweeks te komen om drukte te vermijden en we elkaar de ruimte en tijd kunnen geven.

Zit langs komen er niet in we sturen graag op echter moeten we wel verzendkosten vragen.

Onze webshop De stripspecialist lastdodo webshop

En dan nu de covers en teksten die we van de uitgever hebben gestolen.

Alex 39 De god zonder naam SC.


 

De kronieken van Amoras 7 Wie niet horen wil SC.


 

Andy 5 All tomorrow's parties SC.


 

Argus 2020 SC.


 

Aristophania 3 De aurorabron SC.


 

Asterix de gouden menhir SC.

Geen strip maar een geillustreerd verhaal.


 

Het beest HC.


 

Blast integraal HC.


 

Blauwbloezen 65 De oorlogscorrespondent SC.


 

Boes integraal 11 HC.


 

De Bom HC.


 

De Buurtpolitie 11 Schijn bedriegt SC.

Gonda heeft een nieuwe vriend gevonden via een datingsite. Tante Maria waarschuwt Gonda dat het misschien een gangster is. Ze heeft eens gelezen over zeven aanwijzingen dat iemand een gangster is. Gonda gaat helemaal mee in de achterdocht en start een onderzoek. Maar er is niets te vinden. Zo weinig dat het wel verdacht moet zijn.  

 

Code Kimono 3 Zwarte schorpioen HC / SC.


 

Dan Cooper integrale 9 HC.


 

Donald Duck themapocket 43 Schip ahoi SC.


 

Duistere steden De koorts van Urbicande HC.

Heruitgave in kleur.


 

Grote verwachtingen HC.

niet echt een strip maar toch.


 

De hartendiefjes 4 De ijsprinses SC.

Noortje, de dochter van de sneeuwkoningin, is verdwenen! Zoals de traditie het wil, is ze naar de mensenwereld getrokken, op zoek naar haar sprookjesprins. Maar de fee die met haar meeging, is alleen teruggekeerd, helemaal van de kaart. Gelukkig staan Raafje en Parel altijd paraat om een prinses uit de nesten te redden

 

Jommeke 21 Het verkeerde land ( herdruk ) SC.


 

Jommeke 172 Fifi in de knoei ( herdruk ) SC.


 

Jommeke 302 De sneeuwmaker SC.

Jan Haring heeft vreselijk nieuws. Paradijseiland ligt bedolven onder een dikke laag sneeuw en de aapjes zien blauw van de kou. Jommeke trommelt professor Gobelijn om het merkwaardige natuurfenomeen ter plaatse te gaan bestuderen. Terwijl Filiberke zich over de aapjes ontfermt, gaan Jommeke en Gobelijn op onderzoek uit. Waar komt al die sneeuw toch vandaan? 

 

Jump stripblad 3 SC.


 

Jump stripblad 4 SC.


 

De kinderen van Sitting Bull HC.


 

Lucienne Of de miljonairs van la rondiers HC.


 

Lucky Luke de avonturen naar morris 9 Een cowboy tussen het katoen SC. 


Lucky Luke is door een erfenis plots eigenaar van een reusachtige katoenplantage in Louisiana. De blanke plantage-eigenaars nemen hem op in hun midden, maar Lucky Luke voert een strijd om de erfenis te verdelen onder zwarte boeren. Slaagt onze held van de Far West erin rechtvaardigheid te introduceren op de bewegende gronden van de moerassen van Louisiana? In deze strijd wordt hij, tegen alle verwachting in, gesteund door de Daltons, die gekomen waren om hem uit de weg te ruimen. Ook de Cajuns uit de bayou, witte verschoppelingen uit het zuiden, en Bass Reeves, de eerste zwarte marshall van de Verenigde staten, staan aan zijn kant. Een gloednieuw avontuur van de poor, lonesome cowboy, even flitsend als voorheen.


 

Max Havelaar de graphic novel HC.


 

De Minimensjes integraal 10 HC.


 

Piet Pienter en Bert Bibber integraal 4 HC.

Piet Pienter & Bert Bibber zijn legendarische personages, van de al even legendarische Jozef van Hove, alias POM. Op 16 november 2019 zou de auteur honderd jaar zijn geworden. Om dat eeuwfeest luister bij te zetten, worden de avonturen van Piet Pienter en Bert Bibber gebundeld in elf integrales. Integrale 4 bevat volgende vier verhalen: Het Straalgas-Mysterie, De Barbier van Bombilla, De Verborgen Schat en De Vloek van Toetan Kanon.

 

 

Rode Ridder integraal De biddeloo jaren HC.


 

Sigmund dertigste sessie SC.


 

Suske en Wiske de sonometer SC.

Professor Tellenbol werkt aan een sonometer, een wonderlijk apparaat dat  de akoestische druk van geluid kan meten en zelfs geluid in een ruimte kan opzuigen. Het apparaat heeft de interesse gewekt van een hoop duistere figuren… want de inbreker is niet de enige die het op de professor en zijn uitvinding heeft gemunt! Zo komen Suske en Wiske in het oog te staan van een storm die hen tot aan de andere kant van de wereld brengt.

Als boeket voor de vijfenzeventigste verjaardag van Suske en Wiske stellen Dirk Stallaert en Fran├žois Corteggiani je met veel trots voor: De sonometer, het langverwachte negende album uit de Blauwe Reeks – of kortweg, de Negende van Vandersteen.

 

 

Suus en Sas 19 Bella en valentijn SC.


 

Urbanus 191 Hotdogs en Babyborrels SC.

Op een dag vind je de job van je leven… en bovendien kan Urbanus voor een halve euro een prachtig perceel op de kop tikken. Het broodje van de Tollembeekse ondernemer van het jaar is gebakken! Hondenasiel ‘Hot-Dog’ is van bij het begin een laaiend succes, maar helaas voor Urbanus (en heel Tollembeek) duren mooie liedjes niet lang. Als ook God en Gaia zich gaan moeien, is het hek helemaal van de dam. 

 

Vertongen en co 32 Vertongen in New York SC.

Bieke moet voor een congres naar New York. Paulien en Mark mogen mee. Inspecteur Porei is inmiddels met een onderzoek bezig naar een bende beruchte smokkelaars. Maar geen ‘American dream’ voor Vertongen en Co… Bij aankomst in New York wordt Mark gearresteerd en even later zelfs ontvoerd. Wat is er aan de hand? Aan Bieke en Porei om alles uit te zoeken... Er staan wilde achtervolgingen op het programma! 

 

Vrije vlucht De wolf zei me HC.


 

Yakari de nieuwe avonturen De zoon van de adelaar SC.

Al sinds hij een jonge papoose was, kan Yakari altijd rekenen op Grote Adelaar, zijn totemdier. Deze keer roept Grote Adelaar de hulp in van zijn vriend. Het leven van een kleine adelaar is in gevaar. En alleen Yakari kan hem nog redden!


 

 ZOE HC.

Oplage 75.