zaterdag 27 november 2021

WAT VAN STANDAARD UITGEVERIJ

 HI

 

Er is zoveel nieuw materiaal dat ik voor nu hier maar snel het persbericht van Standaard heb ingeplakt 

Nieuw bij Standaard Uitgeverij op 24 November
Patiënt Zero en drijvende dokters. Sinds 18 maart 2020 beheert het coronavirus ons denken en doen. Toch stond de wereld niet stil. Het virus inspireerde Merho zelfs tot het bedenken van een nieuw verhaal en ook zijn collega's maakten geweldig nieuwe stripalbums. Volg de Kiekeboes op hun zoektocht naar Patiënt Zero, spring met Suske en Wiske aan boord van het beroemde ziekenhuisschip Mercy Ships, jaag samen met de Kampioenen op het fortuin van tante Eulalie, ga met de Hartendiefjes op missie naar Japan, vecht zij aan zij met de Nachtwacht, los oude dossiers op met de Buurtpolitie of trek de wijde wereld in met Robert en Bertrand. Ontdek de nieuwste strips hieronder!

DE KIEKEBOES 160: De mensheid herstelt van een wereldwijde pandemie. Als Charlotte alleen een wandeling maakt door de duinen is ze toevallig getuige van hoe Balthazar wordt meegesleurd naar een bunker op het strand. Daar dient een mysterieuze dokter hem een injectie toe met een nieuw totaal onbekend virus. Het is de bedoeling dat hij dit virus verder zal verspreiden. Charlotte heeft een sterk vermoeden wie hier achter zit. Helaas, niemand gelooft haar.
SUSKE EN WISKE 360: Sidonia gaat aan de slag als vrijwilliger, maar al snel merkt ze dat er een aantal zaken niet in de haak zijn. Wanneer Sidonia de zaak wil onderzoeken, verdwijnt ze spoorloos. Suske en Wiske snellen te hulp maar komen tot hun ontzetting te laat om tante te redden. En niet alleen het leven van Sidonia staat op het spel, onze helden moeten het opnemen tegen een machtige vijand om zo de hele onderneming te redden.

F.C. DE KAMPIOENEN 116: DDT en Ma De Tremmerie hebben een baantje op het kasteel van gravin Eulalie, Doortjes tante. Enkele dagen later blijkt dat tante Eulalie is overleden. Zal Doortje nu eindelijk het fortuin erven van haar tante? Op de koffietafel na de begrafenis ontdekken Doortje en Pol dat DDT en zijn moeder op het kasteel rondlopen. Pol vindt dat meer dan verdacht en vreest dat het duo het gemunt heeft op het fortuin. Daar wil hij met alle geweld een stokje voor steken... En tante Eulalie heeft ook nog een verrassing van formaat in petto!

DE HARTENDIEFJES 5: Raafje en Parel zijn geslaagd voor hun examens! Vanaf nu zijn ze klaar om in de mensenwereld geluk, vreugde en liefde te gaan brengen… Helaas is één van hun vriendinnen, die nogal verstrooid is, niet geslaagd. En zoals alle gezakte feeën wordt ze de bewaakster van een bron. Ze krijgt een warmwaterbron in Japan toegewezen en Raafje en Parel vergezellen haar. Ter plaatse horen de feeën een droef gejammer. Naoko, een eenzaam en zeer gehoorzaam tienermeisje, wordt sinds kort door een heks belaagd.


DE BUURTPOLITIE 15: De poetsvrouw sluit 's avonds per ongeluk het hele team op in het politiebureau en de commissaris denkt dat het om een gijzeling gaat. Terwijl ze ’s nacht in hun kantoor bivakeren, wordt er ingebroken door een dwerg via het ventilatiekanaal. Uit het archief ontvreemdt hij een dossier over een oude overval waarvan opbrengst nooit is teruggevonden.
NACHTWACHT 9: Bij een hevig gevecht met een gevaarlijke demon ontsnapt Keelin maar op het nippertje aan de dood. Teléria, een elf gespecialiseerd in magische natuurkrachten, meet de Nachtwacht speciale vesten aan die beschermen dankzij de magie van Spirita. Maar Spirita blijkt onbetrouwbaar en de beschermende vesten keren zich als snel tegen de Nachtwacht...

ROBERT EN BERTRAND INTEGRALE 3: Geïnspireerd op de hoofdpersonages uit een negentiende-eeuws toneelstuk start Willy Vandersteen in 1972 een nieuwe reeks op over twee lustige vagebonden, Robert en Bertrand. Aanvankelijk zijn de twee hoofdpersonages nog schelmen, maar al snel evolueren ze steeds meer tot voorvechters van recht, gelijkheid en vrijheid. Standaard Uitgeverij bundelt de eerste 65 verhalen nu in lijvige integrales in kleur mét een achtergronddossier.

Integraal 3 bevat volgende verhalen: De stakingbreker, Het geheim van Flodderzee, Avontuur in Moldavië, De rode kaproen, De duistere machten, Jacht op de sperwer en De ramp van Corvilain.

VEEL MEER NIEUWIGHEDEN IN ONZE Webshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten