maandag 9 mei 2022

Ook deze keer weer met wat vertraging

 Hi

Eerst een tip scroll voorbij deze post en zie nog meer.

De afgelopen paar weken kwam het er niet van om gelijk de boel bij te werken dus gaat het soms met horten en stoten.

Ook nu kijk je vandaag dan zie je alleen de scans.

Morgen mogelijk weer meer info.

Updaten heet dat.

BUURTPOLITIE OMNIBUS 2 SC.


CONQUEST 7 TANAMI SC.

SOFTCOVER € 9,95  |  68 PAG.


Tanami is een vijandige planeet die zich in het tijdperk van het Jura bevindt en waar de onlangs gearriveerde Australiërs enkel als hapje fungeren. In het midden van de jungle wordt een handvol overlevenden wakker aan boord van een ruimteshuttle. Het enige wat ze zich kunnen herinneren is dat ze gevlucht zijn om aan de vernietiging te ontsnappen.

DONALD DUCK PREMIUM 27 SUPERDONALD WACHTERS VAN DE MELKWEG SC.

DONKER EN ONNATUURLIJK HC.

Geen strips maar illustraties.

FC DE KAMPIOENEN DE DUBBELGANGERS SPECIAL SC.

GARULFO 6 DE PRINSES EN DE BEESTEN HC / SC.


HAUTEVILLE HOUSE 10 DE GOUDEN STAD HC.

HARDCOVER € 19,95  |  48 PAG.


VIERDE CYCLUS COMPLEET! In Transvaal varen Eglantine, Gavroche en het Spook over de Oranjerivier op zoek naar de Zoeloekoning zodat ze hem de Bronzen Spin terug kunnen geven die tijdens de slavenhandel van zijn volk is gestolen. Meanderend over de rivier zullen ze het moeten opnemen tegen de godin Varna, de bewaakster van de Gouden Stad.

ISS SNIPERS 3 JURR SC.

SOFTCOVER € 9,95  |  68 PAG.


Een van de beste Snipers verdwijnt in een vreemd bolwerk dat rondzweeft in de ruimte. Jürr, die de leiding heeft over een sterke taskforce, gaat op pad om hem terug te halen. Op de kolossale asteroïde ontdekt hij iets dat hem het leven zal kosten, of voor de krijgsraad zal doen belanden... Maar Jürr deinst voor niks terug... hij is een Kleinn, maar zeker geen kabouter!

KASPER GAAT VLIEGEN HC.

geillustreerd verhaal.

NACHTWACHT 10 DE BOEKENKOBOLD SC.

ORDE VAN DE DRAKENRIDDERS 29 DE ZUSTERS VAN DE WRAAK HC.

HARDCOVER €19,95 | 56 PAG.


Agnessa is nog maar een kind wanneer ze wordt weggerukt van haar Orde van Drakenridders en naar het Fort wordt gestuurd om een Zuster van de Wraak te worden. Haar lot ligt dan vast: ze gaat dicht bij de draak slapen om zich te laden met zijn energie. Jaren later zal ze zich moeten opofferen om haar vuur te laten ontploffen en het Beest te doden. Maar Agnessa wil niet slapen... en sterven. Ze wil wakker worden... en leven...

ROBERT EN BERTRAND INTEGRAAL 5 HC.

ROBILAR DE MEESTERLIJKE KAT 2 EEN BOEMAN OM MEE TE TROUWEN SC.

SOFTCOVER € 9,95  |  64 PAG.


Robilar, de meesterlijke kat, heeft zich gewroken. Iedereen kwijnt weg in de gevangenis, terwijl hijzelf over het kasteel regeert in het gezelschap van de boeman... die depressief is. Boeman Amnesiac wil zijn geheugen en menselijke vorm terugkrijgen door een prinses te kussen. Robilar organiseert daarom een ​​wedstrijd om een geschikte kandidate te vinden. Hij had zich echter nooit kunnen voorstellen wat de vijf furies die naar het kasteel komen zullen veroorzaken

DE RODE RIDDER 274 DE HUNDEPREST SC.

SAMURAI WITHOUT A SWORD SC.

Jayden Weise zijn eerste strip.

eigen beheer in micro oplage van 25.

SELENIE HC.

HC + STOFOMSLAG € 24,95 |  72 PAG.


COMPLEET VERHAAL. In een toekomst waarin de Aarde door een gigantisch conflict werd vernietigd leeft een groep mensen op de donkere kant van de maan. Selenie, Verne en Méliès besluiten een neergestort ruimtetuig afkomstig van de Aarde nader te onderzoeken. Een avontuurlijke expeditie die de deur openzet naar de echte redenen waarom hun volk zich op de maan bevindt.

DE SPECTACULAIREN 1 HET CABARET DER SCHADUWEN SC.

SOTCOVER € 9,95  |  56 PAG.


NIEUWE REEKS! Krachtpatser, menselijke kanonskogel, messenwerper en weerwolf, de leden van het vrolijke gezelschap van het Cabaret der Schaduwen hebben allemaal een onmiskenbaar talent... voor trucage en illusie. Wanneer de onbeschrijfelijke professor Pipolet hen voorstelt om de wereld te redden, breekt voor hen het moment aan om werkelijk... spectaculair te zijn.

SUSKE EN WISKE HOMMAGE GEDUVEL OP DE HEIDE SC.

UUR U 21 DE LAATSTE MUSKETIER 1 HC.

UUR U 22 DE LAATSTE MUSKETIER 2 HC.

HARDCOVER € 19,95  |  56 PAG. per deel  |  PAKKET € 34,95


Herfst 1651, tijdens de Fronde des Princes, vlucht de jonge koning Lodewijk XIV weg van Parijs. Hij wordt echter gedood door bandieten. De musketier d'Artagnan, die belast was met de bescherming van de koninklijke familie, is nooit van dit trauma hersteld. Een paar dagen na deze gruwelijke gebeurtenis wint de Prins van Condé de Slag bij Cognac en levert hij Frankrijk uit aan de Spanjaarden. Twintig jaar later probeert de verbannen kardinaal Mazarin een laatste alliantie te vormen om Frankrijk te heroveren. Hij roept zijn betrouwbaarste man terug om een belangrijke boodschap af te leveren, deze man, die een wapenmeester is geworden, blijkt d'Artagnan, de laatste van de musketiers.

DE WERELD VOLGENS HEIN DE KORT 4 ALLES KOMT GOED SC.

WORTELS IN DE MOLUKKEN SC.


 EEN ZEE VAN TIJD HC .

teksten met illustraties.

EN NOG MEER STRIPS NIEUWE EN OUDE TITELS IN DE WEBWINKEL