vrijdag 17 juni 2022

EEN WEEK MET DUBBELE TITELS EN SOFTCOVERS VAN EERDER VERSCHENEN HARDCOVERS

 EEN WEEK MET DUBBELE TITELS EN  SOFTCOVERS VAN EERDER VERSCHENEN HARDCOVERS

 

WUNDERWAFFEN 14 HEMELVUUR SC.

WIJSHEID DR MYTHEs.

HERAKLES 2 DE TWAALF WERKEN HC.

SPACE REICH 1 HET DUEL DER ADELAARS SC.


SONATA 02 HET DAL VAN DE SLAPERS HC/SC.

2 verschillende covers.

Perdita, zo hebben de kolonisten deze planeet genoemd. Twee volkeren zoeken hier naar een nieuw thuis, de vreedzame Ran en het krijgersvolk de Tavans, die over de nieuwste technologische snufjes beschikken. De vrijwel onbewoonde planeet blijkt echter ook de woonplaats van de slapende Reuzen, een mysterieus volk waar niemand nog iets van weet. Sonata van het Ranvolk wil weleens onbesuisde dingen doen, maar tijdens een conflict met het Tavanvolk levert dat wel een doorbraak in de moeizame verhoudingen op, waarna zij met een lid van het Tavanvolk op pad gaat om onderzoek te doen naar de slapende Reuzen, want minstens één van de ‘slapers’ is wakker geworden…

Sonata is een nieuwe stripreeks van de Engelse tekstschrijver David Hine (die o.a. voor 2000 AD, Marvel en DC schreef), tekenaar Brian Haberlin (Witchblade, Spawn) en inkleurder Geirrod van Dyke (The Marked, Witchblade, Spawn). Bij de liefhebbers van De Huurling, Wachters van de Maser en De Metabaronnen zullen deze avonturen ongetwijfeld in de smaak vallen!
De eerste cyclus bestaat uit drie albums van ca. 64 pagina’s op Europees albumformaat.

DE REUZEN 3 BORA EN LEAP SC.

OLIVIER BLUNDER 4 IS WEER HELEMAAL DE OUDE HC / SC.
 
 De nieuwe avonturen van Olivier Blunder, door Fabcaro en Carrère als opvolgers van oorspronkelijke auteur Greg, vielen in de smaak bij het Nederlandstalige publiek. Helaas zijn er in het Frans maar drie nieuwe albums gemaakt, die nu allemaal vertaald zijn, maar… bij het spitten in de archieven kwam aan het licht, dat er nog een heel stel Olivier Blunder-albums van Greg zijn, die nooit vertaald zijn geraakt omdat het tempo van de Nederlandstalige albums lager lag dan in het Frans. Dat geeft ons de mogelijkheid onze albumreeks voort te zetten met onvervalste ‘vintage’ avonturen van Olivier Blunder, die toch helemaal nieuw zijn. Dat belooft heel wat uurtjes vermaak! Hop!

MISS GREENE 2 BESTEMMING CALAIS HC / SC.
2 verschillende covers.

 
MISS GREENE 1 OUTLAWS EN AMAZONES HC / SC.
twee verschillende covers.

MALEFOSSE 7 DE MAAGD SC.

KLAW 3 VERBONDEN SC.

GINO BARTALI HC.

GEBROEDRS RUBINSTEIN 3 DE BRUILOFT BIJ DE NENSOUSSANS HC.

 
EUREDUCATION HET GOUDEN GEHEIM HC / SC.

ELFEN 27 DE OGHAM MEESTERS SC.

 
DWERGEN 17 GURDAN VAN DE MOUT SC.

 
DONALD DUCK DUBBELPOCKET 51 TIJD VOOR ROCK EN LOL SC.

BOB MORANE 1 DE 100 DEMONEN VAN DE GELE SCHADUW SC.

BLOEDKONINGINNEN JOHANNA DE BOOSAARDIGE KONINGIN DEEL ! HC

 
DE BELOFTE VAN SCHILDPADEILAND 2 MENSENETERS HC / SC.
 
 In 1642, twee jaar nadat hij na een harde strijd Schildpadeiland heeft terugveroverd op de Engelsen, laat gouverneur Levasseur uit Frankrijk een schip vol vrouwelijke gevangenen overkomen, die in de meeste gevallen veroordeeld zijn voor diefstal of prostitutie. Zijn bedoeling is dat deze vrouwen zullen trouwen met de al op het eiland aanwezige vrijbuiters en er zo permanente bewoning op het eiland tot stand komt. Drie van die vrouwen, Quitterie, Apolline en Louise, komen onvoorbereid terecht in deze wrede en uitsluitend mannelijke wereld en sluiten vriendschap om elkaar te helpen en koste wat het kost te overleven. Quitterie wordt gekocht door gouverneur Levasseur, maar ze wil terug naar Frankrijk om haar zoon terug te vinden en gooit het op een akkoordje met de onbetrouwbare De Poincy. Appoline leert jagen op wilde runderen tussen de raddraaiers van het eiland, en Louise komt samen met pater Enguènes op Martinique terecht om zieltjes te winnen voor het geloof, maar valt in handen van menseneters…

De belofte van Schildpadeiland is een driedelige albumreeks die wordt geschreven door Stéphane Piatzszek, die al voor veel Franse stripuitgevers strips heeft geschreven, en getekend door Tieko, waarvan Arboris al eerder de reeksen Hindenburg en Tomoë heeft uitgegeven.


AQUABLUE 17 DE NACHT VAN DE GENADE SC.

Vind je het te warm of woon je te ver onze webwinkel