woensdag 15 november 2023

EEN POGING OM BIJ TE WERKEN .

 HI


OOK DEZE KEER WEER EEN TUSSENTIJDSE UPDATE ER LIGT AL WEER EEN STAPEL KLAAR VOOR DE SCANNER.

KOM ALSTUBLIEFT LANGS OM DE STAPELS TE VERKLEINEN.HET AANBOD WORD STEEDS GROTER MAAR DE RUIMTE IS BEPERKT.
NET ALS MIJN BUDGET.


De Rode Ridder 280: De Monstermaker SC.
Tekenaar(s)
FABIO BONO
Scenarist(en)
PETER VAN GUCHT
Uitgeverij
STANDAARD UITGEVERIJ

"Op de vlucht voor koning Eduard, die hem wil berechten na zijn moordaanslag, komt Johan terecht in de gouw van heer Johannes. Daar heeft hij een onzachte ontmoeting met een gemaskerde bende die spoorloos mannen laat verdwijnen. De rode ridder voelt de gouwgraaf aan de tand maar deze beweert machteloos te staan tegenover de boeven. Johan onderzoekt de zaak en valt van de ene verbazing in de andere. Helaas beantwoorden zijn ontdekkingen maar weinig vragen en brengen ze hem in groot gevaar. Johan besluit hulp te zoeken bij de plaatselijke koning om orde op zaken te stellen. Maar die missie wordt abrupt onderbroken en de verschrikkelijke waarheid leidt naar een bloedige eindstrijd."

Hondskop 1 HC.
Tekenaar(s)
RONAN TOULHOAT
Scenarist(en)
VINCENT BRUGEAS
Uitgeverij
STANDAARD UITGEVERIJ

Nieuwe historische stripreeks van het duo Vincent Brugeas en Ronan Toulhoat dat al eerder samenwerkte aan stripreeksen als Ira Dei, Block 109 en Het Piratenrijk.

"Een spannende kijk in de wereld van ridders en tornooien! Josselin en Jehan zijn twee dolende ridders die leven van tornooi naar tornooi en hun kost proberen te verdienen door hun tegenstander van die dag uit te schakelen. Paulin, de schrandere schildknaap van Jehan, reist mee en blijkt vaak een grote troef te zijn. Het drietal is uit op geld en roem, zoals zovele anderen. Maar er is toch een detail waarin ze verschillen van die anderen: onder de maliënkolder blijkt Jehan een vrouw te zijn… Josselin droomt ervan om de Zwarte Ridder te verslaan, een anonieme tegenstander die zijn helm nooit afneemt, altijd alleen is en nooit verslagen wordt. Tijdens een tornooi georganiseerd door de graaf van Joigny hoopt Josselin eindelijk van hem te winnen. Helaas, hij verliest, wordt gewond en moet plaats ruimen voor Jehan. Zal zij opgewassen zijn tegen haar geduchte tegenstander? Na Ira Dei duiken Vincent Brugeas en Ronan Toulhoat, samen met inkleurder Yoan Guillo in het universum van ridders en tornooien. Ze vertellen een knap verhaal vanuit het perspectief van hun innemende personages."


Justice League vs. Suicide Squad 4 SC.
Tekenaar(s)
HOWARD PORTER
SCOT EATON
GIUSEPPE CAFARO
WAYNE FAUCHER
Scenarist(en)
JOSHUA WILLIAMSON
TIM SEELEY
ROB WILLIAMS
SI SPURRIER
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS

Verkrijgbaar in het Nederlands en Engels met een andere cover.

"De leden van de Justice League zijn de machtigste en beroemdste superhelden van de aarde... maar ze zijn niet het enige team in de stad. De Suicide Squad slaat toe vanuit de schaduw en voert de klussen uit die te smerig zijn voor superhelden. Onder de ijzeren vuist van de leider, Amanda Waller hebben deze monsters en maniakken tot nu toe in totale geheimhouding geopereerd. Batman zit hen op de hielen en het bestaan van de Squad is niet iets dat hij of de Justice League kunnen tolereren. Het moet worden gestopt. Terwijl de helden en antihelden worden afgeleid terwijl ze met elkaar vechten, verzamelt het gestoorde meesterbrein Maxwell Lord een nachtmerrieachtig leger van DC’s dodelijkste schurken om beide teams uit te schakelen!"


Justice League vs. Suicide Squad 3 SC.
Tekenaar(s)
FERNANDO PASARIN
ROBSON ROCHA
MATT RYAN
JAY LEISTEN
DANIEL HENRIQUES
SANDU FLOREA
OCLAIR ALBERT
Scenarist(en)
JOSHUA WILLIAMSON
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS

Verkrijgbaar in het Nederlands en Engels met een andere cover.

"De leden van de Justice League zijn de machtigste en beroemdste superhelden van de aarde... maar ze zijn niet het enige team in de stad. De Suicide Squad slaat toe vanuit de schaduw en voert de klussen uit die te smerig zijn voor superhelden. Onder de ijzeren vuist van de leider, Amanda Waller hebben deze monsters en maniakken tot nu toe in totale geheimhouding geopereerd. Batman zit hen op de hielen en het bestaan van de Squad is niet iets dat hij of de Justice League kunnen tolereren. Het moet worden gestopt. Terwijl de helden en antihelden worden afgeleid terwijl ze met elkaar vechten, verzamelt het gestoorde meesterbrein Maxwell Lord een nachtmerrieachtig leger van DC’s dodelijkste schurken om beide teams uit te schakelen!"De Witte Walvis van de Dode Zeeën SC.
Tekenaar(s)
OLIVIER BOISCOMMUN
Scenarist(en)
AURÉLIE WELLENSTEIN
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS

Compleet verhaal dat zich in de toekomst afspeelt. Olivier Boiscommun is de tekenaar van onder meer Danthrakon en Het Rijk. Aurélie Wellenstein is een Franse schrijfster van voornamelijk fantasyromans, die meermaals werden bekroond. De Witte Walvis van de Dode Zeeën is haar stripdebuut.

"De wereld is veranderd in een woestijn, dieren uit de de spookzeeën keren terug om de mensen te achtervolgen. Parijs in puin trilt onder de schaduw van een witte walvis en alleen de muzikanten van de Opera slagen erin om de woede in haar te te kanaliseren door voor haar te spelen. Tot de dag waarop twee reizigers zich ermee bemoeien: een vrouw die danst met kwallen en een man met een bewogen verleden. Staan ze aan de kant van de overlevenden, of die van de spectra?"

Patriarchaat 2: Razernij SC.
Tekenaar(s)
BELÉN ORTEGA
Scenarist(en)
SYLVAIN RUNBERG
ANNA SAVEG
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS

"Op de vlucht en ver van de beschermende muren van de Thing, ervaren Kahina, Tala en Ishta de harde realiteit dat in deze wereld hun vrouw zijn, zorgt dat ze slechts als objecten behandeld worden. Samen met Mylo hebben ze geen andere keuze dan hun toevlucht zoeken bij 'De grote ziener', een mysterieuze genezer die diep verscholen in het bos leeft. Sigrid moet verantwoording afleggen aan de Valkyries, wier vertrouwen ze heeft verraden door stiekem samen te werken met hun vijanden. Zal ze de Thing kunnen beschermen tegen de dreiging van de legers van het Protectoraat nu haar autoriteit op het spel staat?"


All Out Avengers 1 / 2 SC
Tekenaar(s)
GREG LAND
JAY LEISTEN
Scenarist(en)
DEREK LANDY
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS


"Een buitenaardse aanval, een vervormde stad en Captain Marvel die met moordlustige bedoelingen naar de Avengers kijkt? De Avengers zijn gevangen en hun enige hoop ligt bij hun grootste held: Doctor Doom?! Een leger van Red Skulls dreigt hen te overweldigen, een groep bloeddorstige moordenaars zal hen opjagen en zelfs Spider-Man is op hen uit! Maar wie zit er achter deze waanzin die steeds opnieuw de werkelijkheid verandert?"

Batman / Fortnite: Foundation SC.
Tekenaar(s)
JOSHUA HIXSON
Scenarist(en)
SCOTT SNYDER
CHRISTOS GAGE
DONALD MUSTARD
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS

"Een scheur in de realiteit boven Gotham brengt Batman naar een vreemde en onbekende wereld. Hij weet niet meer wie hij is of waar hij vandaan komt... maar wel dat hij hoe dan ook moet ontsnappen aan de eindeloze cyclus van geweld op Fortnite Island. Zijn Raider, Fishstick en Bandolette vrienden of vijanden? En wat zijn de geheimen van het mysterieuze Zero Point?"
Fortnite x Marvel: Zero War 1/ 2 SC met verschillende covers.
Tekenaar(s)
SERGIO DÁVILA
SEAN PARSONS
Scenarist(en)
CHRISTOS GAGE
DONALD MUSTARD
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS
Verschijningsdatum


"Het Marvel-universum botst op Fortnite! De bewoners op het eiland zijn verwikkeld in wat lijkt op een eindeloze oorlog, en slechts één object heeft het potentieel om het tij te keren: een gekristalliseerd fragment van het Zero Point dat in het Marvel-universum werd geworpen."


Arsène Lupin, Gentleman Inbreker tegen Sherlock Holmes 2 HC.
Tekenaar(s)
ALAIN JANOLLE
Scenarist(en)
JÉRÔME FÉLIX
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS
Verschijningsdatum

"De laatste confrontatie van twee legendes!

Een oude alchemist in Normandië zou het geheim om lood in goud te veranderen hebben ontdekt. Meer is niet nodig om de aandacht van Arsène Lupin te trekken. Maar wat de gentleman-inbreker niet weet, is dat Sherlock Holmes hem op het spoor is. De oevers van de Seine zullen binnenkort getuige zijn van de ultieme confrontatie tussen Holmes en Lupin. En dit keer wordt het een strijd op leven en dood."

Pitcairn - Het Eiland van de Muiterij op de Bounty 2: Een Nieuw Leven HC.
Tekenaar(s)
GYULA NÉMETH
Scenarist(en)
MARK EACERSALL
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS

"Januari 1790. De muiters van de Bounty vinden eindelijk een verlaten en afgelegen eiland: Pitcairn. Dit afgelegen stuk land aan het einde van de wereld biedt de ideale overlevingsomstandigheden voor de 27 mannen en vrouwen op zoek naar een vredig toevluchtsoord. Maar nu zullen de rebellen moeten leren samenleven..."

Odysseus 2: Het Eiland van Genot HC.
Tekenaar(s)
COSIMO FERRI
Scenarist(en)
COSIMO FERRI
Uitgeverij
DARK DRAGON BOOKS

Vervolg van de erotische trilogie, losjes gebaseerd op het werk van Homeros.

"Dit tweede deel vertelt het fantastische reisverhaal van Odysseus naar het land van de Lotofagen, waar ze hallucinogene bloemen eten, en het eiland van de Cyclopen, die voor de sluwheid van de held bezwijken. Het beschrijft zijn vriendschap met Aeolus, de bewaker van de winden, zijn ontsnapping aan de kannibalistische Laestrygonen en zijn strijd de tovenares Circe."

The Art of Mummy Mermaids HC.
Tekenaar(s)
DIVERSE TEKENAARS - THE ART OF MUMMY MERMAIDS
Uitgeverij
BAD PRESS

Dit artbook in hardcover is beschikbaar in twee edities. De ene heeft een cover van Eliseu Gouveia met een stofomslag en artprint (45 euro). De toplessvariant is van de hand van Jorin Evers en is zonder stofomslag en artprint (35 euro).

"The Art of Mummy Mermaids bevat het spannende Meermin-Mummy-korte verhaal uit Sisterhood #5, een speciaal voorwoord door Monte M. Moore en een overvloed aan fantastische pin-upartiesten zoals Monte M. Moore, Gary Parkin, Vinz el Tabanas, Alfredo Reyes III, Ken Hunt, Chris Hall, Rich Cain, Pedro Perez, Eliseu Gouveia en nog veel meer!"

The Art of Gabriele Pennacchioli: Sunset Girls SC.
Tekenaar(s)
GABRIELE PENNACCHIOLI
Uitgeverij
LES SCULPTEURS DE BULLES

Artbook met erotische pin-uptekeningen van de Italiaanse tekenaar Gabriele Pennacchioli.


The Art of Rion: Soft Storm SC.
Tekenaar(s)
RION CHOW
Uitgeverij
OMINIKY

Algemene informatie
Tekstloos artbook.