woensdag 17 maart 2021

DARK DRAGON BOOKS VOOR MAART 2021

 Hierbij de nieuwste albums van Dark Dragon books voor Maart.


 
                                                     Batman, Curse of the White Knight

Sean Murphy - Matt Hollingsworth
 
De Joker werft Azrael om hem te helpen een schokkend geheim uit de nalatenschap van de familie Wayne bloot te leggen en Gotham City de afgrond in te storten! Terwijl Batman zich haast om de stad en zijn geliefden te beschermen tegen gevaar, wordt het mysterie van zijn afkomst ontrafeld en begint Batman alles wat hij dacht te weten over zichzelf en zijn plaats in Gotham in twijfel te trekken. Nu de identiteit en instellingen van Gotham City op het spel staan, besluit Barbara Gordon het heft in eigen handen te nemen. Maar zullen haar malafide acties een rol spelen in de plannen van The Joker? Na een tragedie werpt ook Renee Montoya zich in de strijd om de orde in Gotham City te herstellen en de chaos die de stad opslokt te bestrijden.

Deel 1/3.
ISBN: 978-94-6373-664-0
Softcover 
72 blz
€ 9,95  

Batman, Last Knight on Earth 3
Snyder - Capullo
 
Bruce Wayne wordt wakker in Arkham Asylum. Jong, bij zijn volle verstand en... hij is nooit Batman geweest. Zo begint de duistere ridder aan zijn lange tocht door een onherkenbaar veranderde wereld. Alleen als hij antwoord vindt op vragen uit het verleden is er hoop voor de toekomst. Maar als het aan de mysterieuze alleenheerser Omega ligt, wordt dit Batmans laatste avontuur!
 
 ISBN 3/3. 978-94-6373-666-4
Softcover
64 blz.
€ 9,95 
De Buitengewone reis 7
Filippi - Camboni
 
Ontdek het derde seizoen van De Buitengewone Reis: 20.000 Mijl onder ijs! Met behoud van de ingrediënten die de serie zo succesvol maken, voegen de auteurs een vleugje oriëntaals exotisme en tegenstrijdige emoties toe aan dit fascinerende steampunk-universum. Emilio en Naomi weten inmiddels dat Japan achter de mysterieuze Derde Spil zit! De leiders die geïnteresseerd zijn in hun kennis van obscure technologie proberen de kinderen over te halen zich aan te sluiten bij hun pacificatie. Het leger van supersterke robots dat zij hebben opgericht zou tot doel hebben de vrede te herstellen in de landen die in oorlog zijn. Maar zijn de ware bedoelingen van de Japanners wel zo nobel? Onze twee jonge helden zijn in elk geval niet van plan de marionetten van de Derde Spil te worden. Ze doen er alles aan om de geheimen van de basis waar ze gevangen worden gehouden boven water te halen en terug naar huis te gaan. Maar bestaat dat thuis nog wel...?

Cyclus 3 deel 1
ISBN: 978-94-6373-674-9


Centaures
Eric Loutte - Emannuel Herzet
 
Onverwacht vindt een staatsgreep plaats op de Amandinen, een kleine eilandengroep ten zuiden van het eiland Réunion. Frankrijk stuurt direct het vliegdekschip Charles De Gaulle naar het gebied om de vele Franse onderdanen te evacueren. De opstandelingen zijn echter beter georganiseerd dan verwacht en hebben zich bovendien verzekerd van onvermoede militaire steun.Wat zijn ze van plan? Waarom wordt de Franse legermacht zo brutaal aangevallen? De gevechtsvliegers Gecko’ en TNT krijgen niet veel tijd om over al die vragen na te denken. Zij zullen eerst deze hel moeten zien te overleven.

1/2
Softcover
48 blz.
€ 9,95 


Het epos van de vrijmetselaars
Didier Convard - Denis Falque
 
Sinds de oprichting is de organisatie van de vrijmetselarij in nevelen gehuld. Dat zorgt nog steeds voor veel mythen en vooropgezette ideeën over deze organisatie. Toch is het doel om vrije, tolerante en open mensen te vormen die voortdurend proberen zichzelf en de samenleving te verbeteren. De vrijmetselaar beschouwt de ander als zijn broeder die hij tolerantie, respect en vrijheid leert. Dat is hoe de vrijmetselarij mannen en vrouwen van alle geloofsovertuigingen, religies, huidskleuren en afkomst samenbrengt, vastbesloten om de mens te verbroederen ondanks alles wat hen kan scheiden.
‘Door het verhaal en de legendes voor het eerst in strips te vertellen, hopen we dat deze serie enig licht zal werpen op deze ingetogen samenleving die vecht tegen obscurantisme, extremisme en onverdraagzaamheid.’ Aldus Didier Convard, hoofdredacteur.

In de schaduw van Hiram
Deel 1
ISBN: 978-94-6373-661-9
Hardcover
56 blz. incl.uitgebreid dossier
€ 19,95  


De bouwers
Deel 2
ISBN: 978-94-6373-662-6
Hardcover
56 blz. incl.uitgebreid dossier
€ 19,95  


Infinity
Hickman - Spencer - Deodato
 
GROOT, GROTER... ONEINDIG!
Thanos is weer terug! De legers van de dwaze Titaan slaan de eerste slag in een intergalactische oorlog die niet alleen op aarde, maar ook in de ruimte wordt uitgevochten... met de Avengers tussen twee vuren. En terwijl de creatiebommen op aarde actief worden, doen de Builders hun intrede. Kunnen de Avengers de wereld redden of worden de plannen van Thanos werkelijkheid?
Deel 1/2.Softcover
72 blz.
€ 9,95  
Jazz Maynard
Raule - Roger
 
Jazz Maynard en zijn onafscheidelijke vriend Teo zijn beland op IJsland, vastbesloten om het Gouden Oog te roven, een archeologische schat waar verschillende landen op azen. Direct na hun aankomst vallen ze ten prooi aan geheim agenten en een rijke seriemoordenaar met politieke ambities. Als klap op de vuurpijl wordt Jazz ingehaald door zijn verleden. Ineens moet hij ook nog oude rekeningen vereffenen.
Dit is geen jazz. Dit is Maynard. Gitzwart, langzaam opbouwend, met rake mokerslagen én uitermate verslavend.
Stripspeciaalzaak.be

Softcover

48 blz.

€ 9,95
 

De oorlogen van Albert Einstein
Corbeyran - Chabbert
 
Tijdens de Eerste Wereldoorlog was Einstein, de antimilitarist, geschokt toen hij zag dat zijn grote vriend, de chemicus Fritz Haber, verstikkende gassen ontwikkelde. Maar aan het begin van de Tweede Wereldoorlog was het dezelfde Einstein die president Roosevelt schreef en hem aanspoorde om een ​​atoombom te ontwikkelen... Een nationalistische scheikundige, een pacifistische fysicus, twee lotsbestemmingen in een buitengewoon verhaal.
COMPLEET VERHAAL
ISBN: 978-94-6373-659-6
Hardcover
120 blz.
€ 24,95  
 

 
De sterren van de geschiedenis, Brigitte Bardot
Bernard Swysen - Christian Patty
 
BB is een legende. Veel meer dan een sekssymbool, zal Brigitte Bardot als model hebben gediend en Frankrijk in de ogen van de hele wereld hebben belichaamd. In films van Roger Vadim tot Gainsbourg vertolkt ze in haar diverse rollen die van geliefde, liefde en wanhoop. Maar bovenal belichaamt BB het vrouwelijke ideaal en de nieuwe seksuele vrijheid van een heel tijdperk.

Door karikaturen te vermijden, gebruiken Bernard Swysen en Christian Paty humor op menselijke schaal om de vrouw achter de legende te beschrijven. Ze wijden zich evenzeer aan haar artistieke carrière als aan haar toewijding voor de dierenwereld.

 COMPLEET VERHAAL   

ISBN: 978-94-6373-660-2
hardcover

136 blz.

€ 24,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten