donderdag 29 juli 2021

EN HET BLIJFT MAAR KOMEN

 HI


Hierbij weer een tussentijdse update.






Aphos

"Ik heb mijn hele leven getekend. De werelden uit mijn fantasie kwamen tot bloei op papier. Ik ben begonnen met het gebruik van inkt toen mijn ouders me les gaven in traditionele Chinese kalligrafie. Sommigen zouden het misschien dom en saai vinden, maar ik raakte verslaafd aan werken met inkt. Langzamerhand werd de kaligrafeerpenseel vervangen door een inktpen en de Chinese karakters door fantasyfiguren. Mijn liefde voor inkt zorgt ervoor dat ik constant bezig blijf om me alle facetten van de technieken eigen te maken. Het resultaat vind je in dit boek: Aphos!" 
Andrew Mar
 
ISBN: 9791096315567
hardcover
284 blz.
€ 35,00





Decade

Even Mehl Amundsen is een freelance concept artiest uit Noorwegen die voor studio's zoals Karakter, Ubisoft, Blizzard, Riot, Axis Animation, Blur, Guerilla Games, Wizards of the Coasts en Volta Studios, heeft gewerkt. Daarnaast werkt hij aan zijn eigen universum TEGN. Hij reist veel om zijn kennis middels workshops te delen en om advies te geven aan nieuwkomers. Dat hij zijn ervaring en kennis graag deelt wordt helemaal zichtbaar op zijn Youtubekanaal waar hij in talloze video's zijn technieken en werkwijze uitlegt.
 
Even Mehl Amundsen
ISBN: 9791096315642
hardcover
300 blz.
 
€ 35,00


 De drenkelingen van de Metropolitain 1+2

HC €19,95  |  PAKKET €34,95


TWEELUIK! Parijs, januari 1910. Het water van de Seine dreigt de kades, straten en galerijen van de metropool te overstromen. De burgers van Parijs laten zich niet kisten en zetten hun dagelijkse activiteiten voort. Valentin, leerling-juwelier op de Plaçe Vendôme, wordt achtervolgd door een bende 'Apaches', anarchisten die de bourgeois beroven.

Gung Ho  5

104 PAG. / LIMITED EDITION €39,95

REEKS COMPLEET! Fort Apache verkeert in grote moeilijkheden. De spanning is ten top gestegen. De pubers zijn woest en hebben zich tegen de leiders van de kolonie gekeerd. Ondertussen zijn Zack, Archer en Yuki gevangengenomen door de bannelingen. En de rippers komen steeds dichterbij. Niets lijkt de mensen in de kolonie te kunnen redden. Hoe moeten ze hier nu nog levend uit komen?

In één van de Limited Edition boeken (deel 5, geschikt voor de Limited Edition box) zit een ORIGINELE TEKENING van Thomas Von Kummant verstopt!





 

 
 
 
 

Luxley Collector Pack

1191: Het ondenkbare geschiedt. Een invasiemacht van Maya’s, Inca’s en Azteken steekt de oceaan over. Ze profiteren van de afwezigheid van de christelijke vorsten die in het Heilige Land op kruistocht zijn. In zes maanden tijd zijn Engeland en Frankrijk op bloedige en systematische wijze onderworpen. 300 jaar voor Columbus wordt de Antieke Wereld veroverd door de Nieuwe Wereld. De geschiedenis staat op z’n kop! Robin Hood (ofwel Robin van Luxley) is de leider van één van de verzetshaarden, de enige hoop voor Europa.
‘Naast het brengen van een ongemeen boeiend en entertainend verhaal, zijn vooral de diverse pogingen om Robin Hood psychisch onderuit te halen de ware inzet van Luxley.’ stripspeciaalzaak.be

COMPLEET VERHAAL OP NORMAAL ALBUMFORMAAT
 ISBN: 9789460780288
Valerie Mangin: Alex Senator
Fransisco Ruizgé: Prometheus
5 x Softcover
5 x 48 blz.
€ 49,95



 

Uur U 17+18

HC €19,95  |  PAKKET €34,95


TWEELUIK! Juni 1945. Wat zou er zijn gebeurd als Oppenheimer, de vader van de Amerikaanse atoombom, ontsnapt zou zijn uit Los Alamos en Jack Kerouac had ontmoet? Ze gaan samen op roadtrip terwijl de politie hen op de hielen zit. Zullen ze dit gevaarlijk avontuur overleven?