dinsdag 5 oktober 2021

De Nieuwste van standaard uitgeverij


 De Nieuwste van standaard uitgeverij

DE BUURTPOLITIE OMNIBUS 1: 

Alle hens aan dek voor de Buurtpolitie! In deze omnibus lees je de volgende verhalen van het populairste korps van Vlaanderen: De roze olifant, Mister_Moustache en Bingo, baby

F.C. DE KAMPIOENEN 115 Gespuis in Huis.

 Terwijl de mannen op weekend gaan om een match bij te wonen, besluiten de vrouwen er ook op uit te trekken naar de Ardennen. Ze belanden in een gehuurde vakantiewoning. De omgeving is rustgevend en idyllisch. Maar er zijn kapers op de kust. Twee boeven, die net de gevangenis hebben verlaten, willen om een of andere reden de chalet waar de vrouwen verblijven doorzoeken...

 
NACHTWACHT OMNIBUS 1:  
Telkens als er gevaar dreigt in Schemermeer staat de Nachtwacht paraat! In deze omnibus lees je volgende verhalen: De absorbant, De zwarte stormdemon en Queen Halloween.
 


NERO DE STALLAERT JAREN 10:  

Wanneer in 1993 het Nero-album Barbarijse vijgen verschijnt, stelt geestelijke vader Marc Sleen zijn nieuwe medewerker Dirk Stallaert voor. Tien jaar lang zal Stallaert Nero in beeld brengen en naar nieuwe creatieve toppen sturen. Tot aan het einde van de reeks in 2002 zal Stallaert tweeënveertig verhalen tekenen, die nu in tien verzorgde volumes worden gebundeld. De strips worden gepubliceerd in hun oorspronkelijke vorm, bestemd voor de feuilletonpublicatie in de krant De Standaard. Het achtergronddossier is van de hand van Nero-exegeten Yves Kerremans en Noël Slangen.

De laatste integrale bevat een nieuw kortverhaal van de hand van Dirk Stallaert.

SUSKE EN WISKE JUNIOR 6: In het hol van de beer.

 Tekenaar Charel Cambré en scenarist Kim Duchateau duiken de kindertijd van Suske en Wiske in, en laten hen doldwaze grappen en grollen beleven. Vol verbazing kijken Suske en Wiske Junior samen de wereld in, en beleven ze korte maar krachtige komische avonturen. Wiske bekijkt de dingen op haar manier, Suske op de zijne. De ideale strip voor jonge lezers, van twee ervaren striprotten met een geweldig gevoel voor humor.

 URBANUS SPECIAL 18: Schrikmerg special.

Urbanus presenteert de enige echte Schrikmerg Speciaal. Sidder en beef want niemand minder dan de mensonvriendelijke dokter Schrikmerg duikt deze keer op in drie Urbanus-avonturen. Daarnaast waagt hij zich ook aan een hele hoop experimenten in de vorm van puzzels, raadsels en spelletjes. Durf jij het aan om deze gruwelijke special te lezen?