woensdag 24 augustus 2022

NOG STEEDS TE WARM

HI


Voor mij is het nog te warm.

Paswoord even kwijt geweest en te weinig tijd.

Hierbij dus weer een nieuwe uitgaven update.


Allan Mac Bride 5 + 6

de kring van apsara's / de catacomben van ta keo

HARDCOVER € 19,95  |  48 PAG. PER DEEL


TWEELUIK. Archeoloog Allan Mac Bride bevindt zich in Angkor, de beroemde archeologische vindplaats in Cambodja. Maar hij wordt afgeleid en geïntrigeerd door vreemde ontmoetingen: met een sekte en met een bende bandieten, maar ook met beelden van Apsara-godinnen.

De autoreportages van Margot Extra 1 modellen met stijl

HC € 19,95  |  48 PAG.


1934, Autosalon van Parijs… Tijdens het Interbellum is de autoproductie in volle groei. Op het grote Parijse evenement wordt de toekomstige Traction 22 aan het publiek gepresenteerd, maar voor constructeur Citroën lopen de zaken moeilijk en bij de ontwikkeling van dit nieuwe model komen heel wat problemen kijken.

Fang 1demonenjaagster

HC € 19,95  |  64 PAG.


NIEUWE FANTASY! In een wereld waar mensen en sprekende dieren samenleven gaat Fang de vos op jacht naar demonen. Ze spoort kwade geesten op in een fantastische wereld van Chinese folklore. Duels op leven en dood, de Heer der Duisternis, onbeschaamd vrijmoedig en een tikje poëtisch: dat en meer lees je in deze nieuwe reeks, een coming of age-verhaal vol kleurrijke personages.

Inferno 2 coastal command

HC € 19,95  |  56 PAG.


COMPLEET VERHAAL. September 1943. Op een Britse luchtmachbasis arriveren nieuwe piloten voor de Bristol Beaufighter Mk VI. Ze komen van escadrilles uit Lancaster om met deze nachtjagers te vliegen, klaar om te worden ingezet als jachtbommenwerper, bij aanvallen op schepen of bij grondaanvallen. De missies volgen elkaar op en worden steeds gevaarlijker. Maar het uiteindelijke doel van de piloten is met een Mosquito te vliegen, en daarvoor moeten ze eerst dit allemaal overleven

De Spectaculairen 2

HARDCOVER € 19,95  |  56 PAG.


COMPLEET VERHAAL. Een actrice wordt bedreigd met de dood. Ze legt haar lot in handen van de onbeschrijfelijke Spectaculairen en reist samen met hen, vergezeld door haar loyale entourage, af naar Bretagne. De schurk volgt hen op de voet en de aanslagen gaan door. Het vrolijke gezelschap zal, uitgerust met Pipolets nieuwste snufjes, al zijn vindingrijkheid in de strijd moeten gooien om hem te ontmaskeren.

De Technovaders INTEGRAAL 1

HC  € 39,95  |  212 PAG.


Integraal 1 (van 2). Dit zijn de lotgevallen van een jongen die graag Technovader wil worden om het melkwegstelsel te bevrijden van zijn technologische juk. Albino is een eerlijke, wat ­naïeve ­jongen die cybergames ­ontwerpt met het doel zijn medemensen aan het dromen te zetten. ­Geconfronteerd met de duistere kanten van de menselijke ziel, zal hij zijn idealen moeten opgeven om zich een weg te banen door de geheime krochten van de macht.

TOME & JANRY 2 vies en dessins HC € 55,00

Schetsboek en franstalig.



Vleugels van hoop 2

SOFTCOVER € 9,95  |  48 PAG.


REEKS COMPLEET. Vic Stone, de Britse sterpiloot, bevindt zich meer dan ooit in de frontlinie. Terwijl jonge piloten hun leven riskeren om de onder vuur liggende Britse bevolking te beschermen vindt nog een andere tragedie plaats... Op de legerbasis wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden... Moord. Heeft een piloot dit gedaan? Is de mooie Ruby, wiens charmes Vic niet onverschillig laten, in gevaar?