woensdag 4 januari 2023

Bijwerken en en de eerste nieuw gearriveerde titels van 2023

Bijwerken en de eerste nieuw gearriveerde titels van 2023.

Ok ze waren vertraagd door de drukte bij de  bezorgers.

De boeken van uitgeverij Silvester hadden ook op de een na laatste dag van 2022 binnen kunnen zijn

Het beste voor het nieuwe jaar en hier gaat hij weer.

Zeventien titels over twintig edities

Afrikakorps 3 El Alamein

HARDCOVER € 19,95  |  56 PAG.


REEKS COMPLEET! 10 juni 1942... De As-troepen herstellen hun tanks en ontvangen versterkingen waardoor ze het terrein dat ze verloren dankzij Operatie Crusader in november 1941 terug kunnen veroveren. Het doel van Rommel is nog steeds het innemen van de haven van Tobroek... Zijn plannen worden echter in de war gestuurd door onverwachte tegenstand. De vrije Franse troepen verschansen zich bij de bron van Bir Hakeim...

Het Afrikakorps (Deutsches Afrikakorps, DAK) was tijdens de Tweede Wereldoorlog het expeditieleger van de Duitsers in Noord-Afrika. Het werd initieel gemobiliseerd als een ondersteunende kracht om de Italiaanse verdediging van de Afrikaanse koloniën te versterken. Na hun training bleven ze, onder het commando van de iconische maarschalk Erwin Rommel, onder verschillende namen vechten in Afrika en dat van maart 1941 tot hun overgave in mei 1943.


Arctica 12 De laatste man

HARDCOVER € 19,95  |  48 PAG.


Buitenaardse androïden hebben de aarde overgenomen. Dakota, Mismy, Lulha en Kambo zijn erin geslaagd aan hen te ontkomen en hebben zich verscholen in een verlaten onderwaterbasis. Maar ze zijn in levensgevaar, want als de politie die achter ze aan is gestuurd ze te pakken krijgt, zullen ze geofferd worden aan de mysterieuze en doodenge moederentiteit die zich voedt met mensenvlees.



Dune, Verhalen uit Arrakeen

HARDCOVER + STOFOMSLAG € 29,95  |  112 PAG.


Ontdek de verborgen verhalen van het gevecht om Arrakeen! 
 
Jopati Kolona is lid van de Sardaukar: de militaire elite-eenheid van de Keizer. De Sardaukar zijn onverslaanbaar, onbuigzaam in hun toewijding en worden gevreesd doorheen de hele melkweg. Jopati krijgt van zijn meester de opdracht om het bastion van Atreides op Dune omver te werpen. Hij zal gedwongen worden te kiezen tussen zijn plicht en vergiffenis. 
 
Terwijl Paul Atreides tijdens de strijd op zijn duistere lot stuit, moet Sergeant Vitt zijn familiegave van het vertellen van verhalen als Jongleur gebruiken om zijn mannen te transporteren van de dood naar hun thuiswereld Caladan. Kan Vitt hen mentaal terugvoeren naar de weelderigheid van Caladan en hen het geschenk van hoop in de duisternis geven?





Kopje onder

HC + STOFOMSLAG € 24,95  |  80 PAG.


COMPLEET VERHAAL! De 80-jarige Yvonne laat een leven van veertig jaar achter zich om in een verzorgingstehuis te gaan wonen. De verandering is zwaar voor deze onafhankelijke vrouw, temeer daar ze nog bij haar volle verstand is. Ze heeft moeite om te wennen aan dit nieuwe leven dat haar pijnlijk dicht bij de dood brengt. Gegrepen door de onvermijdelijke maalstroom van het leven besluit de tachtigjarige nog een laatste verrukkelijk escapade aan te gaan.

Orde vd Drakenridders 30 De ouwe

HARDCOVER € 19,95  |  48 PAG.


Helias, acht jaar, losbandig en rebels, wordt door haar vader geslagen. Ze wordt naar de Orde van de Drakenridders gestuurd waar ze een woeste en beruchte, maar claustrofobische krijgster wordt. Haar loopbaan is onstuitbaar. Maar de oorlog dreigt en Helias voelt zich binnen de regels en de muren van het grote fort van waaruit ze het rijk bestuurt opnieuw beklemd, opgesloten.

Scurry 3

HARDCOVER + STOFOMSLAG € 29,95  |  112 PAG.


Liefhebbers van lieve muisjes en van de Aristokatten, deze trilogie is niets voor jullie! Dit verhaal gaat over gewelddadige muizen, katten en andere dieren in een post-apocalyptisch tijdperk!

REEKS COMPLEET! Een groepje muizen vecht om een lange en harde winter te overleven. De mensen zijn verdwenen, de zon laat zich amper zien en een koude, donkere regen doordrenkt de hele wereld. Wanneer de voorraden slinken en enkele muizen ziek worden sluipt de wanhoop naderbij. De muizenkolonie staat op het punt om uit elkaar te vallen maar geruchten over een gestrande vrachtwagen vol voedsel geeft hen opnieuw hoop. De vrachtwagen ligt echter ver voorbij het woud, waar zelfs de katten niet durven heenreizen.  
De dapperste verkenners van de muizenkolonie, waaronder ook Wix, vertrekken op een gevaarlijke reis om de kolonie te redden, maar voorbij de tuintjes en hekjes van de wijk liggen veel ergere dingen dan zwerfkatten op de loer.

Een stil geloof in engelen

HC + STOFOMSLAG € 29,95  |  112 PAG.


COMPLEET VERHAAL! Georgia, 1939.

 Na het begin van de oorlog en de dood van zijn vader, schokken de onopgeloste en uiterst wrede moorden op jonge meisjes de kleine wereld van Joseph Vaughan. Op een dag vindt hij het verminkte lijk van een van z’n klasgenootjes. En dat is pas het begin… De ene moord volgt op de andere en stukje bij beetje wordt de bankschroef aangedraaid. De mensen van wie hij hield verdwijnen… Een onpeilbaar Kwaad is aan het werk.