maandag 8 februari 2021

DE NIEUWSTE VAN UITGEVERIJ SILVESTER

Of er geen lockdown is.

De avondklok gaat voorlopig ook nog verder tot 2 maart dus wat doe je dan.

Nou vanaf woensdag 10 maart mag je weer even langskomen om je bestelling op te halen.

Dus gebruik de avondklok om een strip te lezen.

Het aanbod is eigenlijk al veel te groot.

Waar is de " gouden tijd " toen kwam de eerste nieuwe release van het jaar ergens in de loop van komende week.

Wie wil tellen mag door de oudere blogs gaan.

Dus in deze set de nieuwste van uitgeverij Silvester.

ALLAN MAC BRIDE 1 DE ODYSEE VAN BAHMES HC.

Archeoloog Allan Mac Bride reist de wereld rond op zoek naar sporen van oude beschavingen, maar soms lijkt zijn zoektocht naar de waarheid wel een ingewikkeld politieonderzoek vol haken en ogen.

ALLAN MAC BRIDE 2 DE GEHEIMEN VAN WALPI HC.

Op zoek naar een onbekend land, die enkel op een bijzondere oude wereldkaart is getekend, reist Allan Mac Bride naar de Verenigde Staten. Tegelijkertijd probeert hij raadselachtige hiërogliefen te vertalen die hij eerder in de ondergrondse Egyptische tempel had ontdekt. Maar zijn onderzoeken worden gedwarsboomd  door onbekende partijen die niet gediend zijn van Allans interesse in de oudheid...

Deel een is een heruitgave en deze albums zijn alleen als set verkrijgbaar

ARCTICA 11 INVASIE HC.

Mismy en Lulha worden in het ruimtestation waar ze wonen overvallen door een stel huursoldaten. Tegelijkertijd wordt Dakota, op weg naar het aan de buitenaardse wezens toegewezen grondgebied in Baswana, tegengehouden door andere huursoldaten in dienst van een conglomeraat van geheime diensten, die ervan overtuigd zijn, dat de buitenaardse wezens een reële bedreiging vormen.

ATALANTE 11 TERUG NAAR DE BRON HC.

Teleurgesteld door de Amazones, besluit Atalante om terug te keren naar het land van haar jeugd: het magische woud van berg Pilion. Maar de reis is lang en ze moet de zee oversteken. Onderweg ontmoet ze een karavaan van handelaren. Ze zijn onderweg naar Troje waar binnenkort de Spelen worden gehouden. En Troje ligt vlakbij de zee... En met de Spelen valt er geld te verdienen om de overtocht te kunnen betalen.

 HAUTEVILLE HOUSE 16 MELANCHOLIA HC

1867, geheim agent van Hauteville House Eglantine vindt het spook van Parijs terug in een inrichting in Londen. Slachtoffer van een vloek en gezocht door Zoeloe-krijgers biedt hij haar zijn erfenis aan, een enorm fortuin dat gedurende eeuwen van misdadige activiteit is opgebouwd. De aanwijzingen om die schat te vinden zijn verborgen in een bundel van een jonge onbekende Parijse dichter: Paul Verlaine.

 ORDE VAN DE DRAKENRIDDERS 25 DE SCHADUWOORLOG HC.

Er zijn nu twee rijken en twee orden van drakenridders. En dus twee organisaties van Schaduwen, die jonge vrouwen zonder scrupules die doden, stelen, verleiden om hun kamp de bovenhand te laten halen.
En tussen hen is het ook oorlog. Waar heeft vertrouwen, vriendschap, liefde nog een plaats als er in het dagelijkse leven enkel spionage en verraad is?

 

SKY DOLL LACRIMA CHRISTI COLLECTION 2 HC.

Ze werden de twee zussen genoemd, toen ze indertijd samen over de planeet heersten. Ze waren uit duizenden kandidaten gekozen tijdens een wereldwijde wedstrijd, om de complexiteit en de contradicties van de religie een gezicht te geven. Dit boek bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, en altijd sensueel en opwindend.

UUR U 16 DE NOTRE DAME VAN LONDEN HC.

1220: Amaury de Châtillon, voormalig tempelier, wordt dodelijk verwond bij een steekspel bedoeld om de bouw van de kathedraal Onze Lieve Vrouw van Londen te vieren en ziet zijn leven voor zijn ogen voorbij flitsen. Het verhaal begint 16 jaar terug, in 1204, het jaar van de plundering van Constantinopel door de kruisvaarders. Het jaar waarin hij het leven van een mooie ketterin redde. 


 

 ZEVEN KANNIBALEN HC.

Zeven rijke mannen snakken naar spanning en lachen met de hypocriete moraal van een samenleving die aan hun voeten ligt. Ze leven toch in een wereld waar de wet van de sterkste in alle openheid gevolgd wordt? Zeven roofdieren die hun driften bevredigen tijdens gigantische privéfeesten. Maar op een dag wordt hun ritueel geschonden. Deze keer laat hun prooi zich niet zomaar naar het slachthuis leiden.

ALBUMS KOPEN GA NAAR DE WEBSHOP

bel 076-5284700 of mail destripspecialist@casema.nl 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten