donderdag 11 februari 2021

NU DE ZENDING VANUIT BELGIE

Even snel deze post word nog geupdated.

Alleen de plaatjes en al wat teksten en commentaren.





CHINAMAN INTEGRALE 1 | 2 | 3: HC.

In Chinaman volgen we de lotgevallen van John Chinaman, die als huurling vanuit China naar Amerika trekt. Het kantelpunt in zijn leven? Het verraad van zijn meester, Wu Fei. Chinaman is een eerlijk en rechtvaardig man en keert zich af van zijn meester, en van heel zijn gemeenschap, er is geen weg terug. Een unieke western, een verhaal over de eenzame zoektocht naar geluk. 

De uitgever noemt het een integrale voor mij een bundeling er is niks extra.

Echter de prijs is er ook naar. je betaald de softcover prijs per episode.

MADEMOISELLE J 1: HC.

Een melodrama over een tijdloze heldin, dat je als lezer meteen bij de keel grijpt. Het verhaal van Juliette en Rooie. Zij is de dochter van de grote baas van een Franse rederij en lijdt aan een ernstige hartafwijking. Hij is een jonge trapezeacrobaat van wie de moeder net is omgekomen bij een gewaagde circusact. Juliette en Rooie ontmoeten elkaar op de boot naar New York. Een ontmoeting die hun leven dramatisch zal omgooien...

twee extra pagina's in het laatste hoofdstuk ten opzichte van de eerder verschenen softcover.

Ja liefhebber we hebben je weer te pakken.

MADEMOISELLE J 2: HC.

De visie van Juliette, reporter-in-opleiding, op de opkomst van het nazisme aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog! Ondanks de seksistische terughoudendheid van de hoofdredacteurs, jaagt Juliette haar droom na om een groot reporter te worden. Het magazine Horizon France geeft haar een kans om te tonen wat ze waard is. Ze gaat als stagiaire werken voor Daniel Fraiser, een doorwinterd en bijzonder onaangenaam journalist.

ONDANKS ALLES:HC.

Een liefdesverhaal van achteren naar voren. Een platonische maar eeuwige passie tussen twee mensen. Aan de ene kant heb je Ana. Charismatische zestiger, net gepensioneerde voormalige burgemeester, getrouwd en moeder. Een strijdster met een groot hart die respect afdwingt. Aan de andere kant heb je Zeno. Een verstokte vrijgezel, een boekhandelaar aan de vooravond van zijn pensioen, die al veertig jaar schrijft aan zijn doctoraatsthesis fysica. Een vrijgevochten en reislustige ziel, verleidelijk en mysterieus. In de loop der jaren hebben ze samen een onmogelijke en onuitputtelijke liefde geweven. Langs alle excuses die haar in de weg hebben gestaan, reizen we terug in de tijd, langs de meanders van deze romance… tot bij haar ontstaan.

DE TIJGER ONTWAAKT: HC.

 In Bakersfield zijn ontvoeringen schering en inslag en de oudste dochter van bankier Kelley wordt vermoord teruggevonden. Het is de gelegenheid voor de jonge Matt Monroe, een groene rekruut van de Pinkertons – het beroemde detectivebureau – om zijn echte vader op te sporen. Die blijkt niemand minder te zijn dan Chen Long, de Chinaman uit de gelijknamige reeks van TaDuc en Le Tendre. Als een groot afscheidsfresco voert deze schemerachtige western je naar een verbluffende finale.

De twintig jaar later van chinaman maar waarom in een collectie als vrije vlucht uitgegeven ?

XIII 27:  HC / SC.

Vanop 2132 meter afstand raakt zijn kogel de Paus. Er breekt paniek uit en de president vlucht samen met zijn regeringsleden het Capitool in. Het land is zijn leider kwijt. De chaos is compleet. De Mayflower-stichting heeft zijn doel bereikt. Nu moeten ze XIII alleen nog ‘herprogrammeren’ zodat hij een trouwe dienaar wordt van hun zaak…

DUKE 5: HC / SC.

Peg is gekidnapt door twee bruten in dienst van een buitenlandse opdrachtgever. Duke gaat hen opsporen, maar hij weet dat hij zelf wordt achternagezeten door een troep soldaten. Een dodelijke achtervolging in de Far West barst los.

De hardcover is reeds uitverkocht.

DE GROTE ZEESLAGENHC.

In de 17e eeuw werden bevelen niet in vraag gesteld, ook niet wanneer aan de horizon een vijandelijke vloot lag te wachten. Wat als er enkel Barfleur was geweest? Dan hadden de Fransen de zege kunnen claimen. Maar de strijd werd niet gestaakt op de avond van 29 mei 1692...

De koppen zijn allemaal gelijk maar die zeilschepen.



NOTTINGHAM 1: HC / SC.

Wat als de sheriff van Nottingham en Robin Hood één en dezelfde man waren? Legendes zitten eenvoudig in elkaar: elke held heeft een geheim. Elke held heeft een aartsvijand waar hij voortdurend mee in aanraking komt. Het belooft ingewikkeld te worden voor de sheriff van Nottingham… want hij die de wet handhaaft, kan hem ook overtreden!

De hardcover is al in handen van speculanten.

Echte liefhebbers nemen met ons direct contact op.

Hint hint echter slechts een paar exemplaren beschikbaar.

SISCO 12: SC.

Bij een ontslagen minister moet een ‘gevoelig’ dossier worden opgehaald, dat nadien in België in veiligheid wordt gebracht. Maar bij dat dossier zijn ook Russen betrokken. Sisco zal snel weer in topconditie moeten zijn om alle kogels te ontwijken.


YOKO TSUNO 9/9: HC.

 In haar avonturen heeft Yoko alle continenten bezocht, ze heeft door tijd en ruimte gereisd, in een mengeling van avontuur, sciencefiction en emotie. Deze drie albums zijn daarop geen uitzondering, want we komen Yoko tegen onder de aardkorst, in Schotland in de jaren 30 en op Mars!

De laatste integrale echter Leloup is nog aan het werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten