vrijdag 17 december 2021

De Bonkevaart is gehaald


HI

Het zit er op al de nieuwe uitaven zoals ze in de laatste paar weken  zijn binnen gekomen staan nu op de blog.

Ja de laatste releases van donderdag en vrijdag staan er nog niet bij.

Die zijn  ook nog niet in de winkel

Deze komen de volgende keer mee,  om wat ruimte in de winkel te krijgen vragen we iedere striplezer dan ook om een mooi stapeltje voor de kerstdagen in te slaan.

Al is het maar om ze op de stapel nog te lezen te leggen.

Alex senator de cyclus van de roofvogels LUXE HC.

Alex is nu vijftig en senator, maar in het krabbennest van het oude Rome is dat niet de ideale doorstartfunctie. Keizer Augustus regeert nu over het Romeinse rijk. Toch heerst de pax romana niet in de wereldstad. Integendeel, onder vele toga’s schuilt een dolk. Alex gaat op onderzoek. Hij krijgt daarbij de hulp van zijn eigen zoon Titus en de zoon van Enak, Kephren. Maar waar is Enak?

The art of kyu yong eom Fantasy and girls HC. ARTBOOK.

Batman the batman's grave 4 SC.

Batman wacht een nieuw mysterie. Hij moet de geest doorgronden van het slachtoffer van een misdrijf... en voorkomen dat hij in het lege graf naast zijn ouders belandt. Kan de duistere ridder zich verplaatsen in een lijk met een aangevreten gezicht?
 
COMPLEET VERHAAL IN 4 DELEN
 
Tekst: Warren Ellis
Tekeningen: Brian Hitch
ISBN 4/4. 9789463738910
Softcover
72 blz
€ 9,95
 

China Li 3 De dochter van de eunuch HC.

De jonge China Li keert terug uit Frankrijk om deel te nemen aan de Culturele Revolutie van Mao. Ze leert de onderbuik van de Revolutie kennen door dichter bij de charismatische communistische leider te komen. Tussen fascinatie en ontgoocheling zal het jonge meisje gelijk opgaan met de geschiedenis van het land dat haar naam draagt.

Donald Duck dubbelpocket 81 Het geheim van de vikingen SC.

De Duivelsprinsen 2 Malagate de plaag SC.

Dwergen 16 Tala van de smidse SC.

Explora Marco Polo 1 De jongen die zijn dromen leeft HC.

Tekst: Didier Convard: Het epos van de vrijmetselaars
Tekeningen: Éric Adam & Fabio Bono
 
Het ware verhaal van de allergrootste ontdekkingsreiziger.
1271. Venetiaanse koopman, ontdekkingsreiziger langs de Zijderoute, ambassadeur en vervolgens in dienst van keizer Koeblai Khan...
Wie kent Marco Polo niet? Maar wat weten we eigenlijk echt over zijn 25 jaar te midden van de verschrikkelijke Mongolen? De verschillende missies die hij voor de grote khan in China heeft volbracht, liggen aan de basis van de nieuwe kijk op de wereld en de cartografie van die tijd die zijn geschriften hebben teweeggebracht...

ISBN 1: 9789463738736
Hardcover
56 blz.
€ 19,95
 

Explora Marco Polo 2 Aan het hof van de Kahn HC.

1271. Na een lange reis over de zijderoute, bereikt de Venetiaanse koopman Marco Polo Xanadu, de hoofdstad die de grote Koeblai Khan in het hart van de steppen heeft laten bouwen. Aangenaam verrast door zijn kennis, wordt de Mongoolse keizer al snel vrienden met de jonge ontdekkingsreiziger die zijn taal spreekt, en vertrouwt hem belangrijke missies toe. We weten dat Marco Polo’s verhaal en zijn ontdekkingen bij zijn terugkeer van grote invloed zijn geweest op het beeld van de wereld en de cartografie... Maar wat weten we eigenlijk echt over zijn reis?

ISBN 2: 9789463738743
Hardcover
56 blz.
€ 19,95
 


De Gesel gods collectors pack 1 t/m 6 SC.

In 4305 na Christus, na tien eeuwen van vrede tussen Hunnen en Romeinen vallen de Hunnen de provinciale Romeinse planeet Aquincum aan. Generaal Flavius Aetius moet na een hevige strijd Aquincum opgeven. De Romeinse keizer wordt verplicht als boetedoening dertien jonge patriciërs te leveren om te offeren aan Kerka, de Hunse godin van de chaos. Een van de dertien patriciërs overleeft de offergave. Het Hunse volk gelooft meteen dat de verbijsterde jonge vrouw de teruggekeerde godin Kerka is. Attila, de neef van de Hunse leider, ziet in haar een middel om heel de Romeinse Orbis te verwoesten. Intrige op intrige volgt...

Tekst: Valérie Mangin
Tekeningen: Aleksa Gajic
ISBN: 9789460780417
6 x Softcover / 6 x 48 blz.
€ 59,95
 

Hedge fund 7 Voor al het goud in de wereld SC

Frank Carvale is arrogant, ambitieus en tot alles bereid om succes te behalen. Nog steeds kruist zijn pad dat van zijn oude rivaal, met de goudkoers als inzet. In het monetaire schaakspel dat volgt haalt Frank een glanzende overwinning. Het maakt een nieuwe tegenstander kwaad die als machtige staat heel wat meer in stelling kan brengen. De inzet wordt dus verder verhoogd: dominantie van de wereldeconomie.

Tekst:Tristan Roulot Rum Erfgoed, Irons, Arale, De drager
Tekeningen: Patrick Hénaff
ISBN: 9789463738828
Softcover
48 blz.
€ 9,95
 

Infinty 7 SC


Infinity 8 SC.

Om de wereld te redden van grotere gevaren, moeten de Avengers ook groter worden...
Marvels grootste event nadert! Thanos maakt zijn wereldschokkende terugkeer en zijn legers vuren de openingsschoten af van een galactische oorlog die zowel op aarde als in de verre ruimte zal worden uitgevochten. Met onze helden gevangen tussen beide veldslagen! Terwijl Thanos' geheimen worden onthuld, valt de stad Attilan van de Inhumans en bevinden de Illuminati zich aan de frontlinie! En terwijl elke Origin-site op aarde actief wordt, betreden de Builders het Marvel-universum. Maar kunnen de Avengers op tijd terugkeren naar de aarde om haar te redden, wanneer verraad in de Galactic Council hen krijgsgevangenen heeft gemaakt? Galactische rijken zullen vallen als de gestoorde plannen van Thanos werkelijkheid worden!

Infinity 7 / 8

Softcover
64 blz.
€ 9,95

Jong verzet 5 De spion onder ons SC

Lente 1941 - Op Guy’s verjaardag wordt Jacques, een klein Joods jongetje, opgevangen door de vrienden. Maar hij kan niet blijven, het dorp staat onder toezicht. Ze moeten snel een schuilplaats voor hem vinden, want geruchten over deportatie doen de ronde en wantrouwen heerst binnen het dorp... Bovendien zijn er nieuwe studenten bijgekomen in de klas van onze vrienden, in het bijzonder een zekere Claudine. Haar toenadering tot Guy lijkt bijna verdacht... Guy, Elise en Frank zullen sluw moeten zijn om Jacques te helpen zich te verstoppen en te proberen de gearresteerde verzetsstrijders te redden ...

Tekst: Franck Dumanche
Tekeningen: Nicolas Otéro
ISBN: 9789463738958
Softcover - 56 blz.
€ 9,95
 

Kid Paddle 17 Moet ik er een tekening bij maken SC.

Kid Paddle is niet alleen een echte pro in videogames. Hij is ook een kind met een zwak voor alles wat bloederig, slijmerig, walgelijk... en grappig is! En op dat gebied heeft hij werkelijk een overvloedige verbeelding en schuwt hij niets. Dit alles onder het afkeurende oog van zijn vader, een vredelievende ambtenaar, en zijn zus Carole, een wanhopig redelijke brugklasser, zijn twee favoriete slachtoffers.

Klimt HC.

De kronieken van roncevaux 1 Het lied van Roelant SC.

Leather stocking cronicles 3 Het ontariomeer HC.

De komst van een beeldschone jongedame in het Britse fort aan het Ontariomeer brengt de hoofden van een flink aantal mannen (inclusief Natty) op hol... met dramatische gevolgen.
 
Leather Stocking Kronieken
Naar het verhaal van James Fenimore Cooper
Georges Ramaïoli: Vae Victis!, Wanted, Zoeloeland
3/5. Ontariomeer
ISBN: 9789463738774
Hardcover
56 blz.
€ 19,95
 

Malefosse De complete editie II HC.

Oceaankind SC.

Oostfront squadron 5 Orjol SC.


Ra'resnoet 1 Opgejaagd HC / SC.

Red Road HC LUXE.

De spion van Caeasar 1 Memento mori SC.

Suske en Wiske de drijvende dokters SC. Mercy ships uitgaven met gewijzigde achterflap en informatie.

Tango 6 De stroom van de drie grenzen HC / SC.

Het grensgebied van Argentinië, Paraguay en Brazilië is sprookjesachtig, de watervallen van Iguazú zijn spectaculair… Toch is dit geen paradijs. De jungle is vergeven van trafikanten en moordenaars. Tango en Mario komen hun vriend Mike helpen, maar die heeft verzwegen wat hij daar doet. De onaangename verrassingen volgen elkaar dan ook op, maar voor Tango is dit een uitgelezen kans om oude rekeningen te vereffenen.

U-47 13 In de klauwen van de SS SC.

U-47 14 Alliantie van het kwaad SC.

Vesper 1 Amazone HC LUXE.

Haar naam is Vesper, half mens en half chimaera. De hemelse taal die ze spreekt geeft haar fabelachtige, magische krachten. Met die krachten helpt ze prins Crimson om het koninkrijk te redden. Ze dromen van een koninkrijk waarin alle rassen in harmonie samenleven, zonder discriminatie. Hun triomf is echter van korte duur… Op bevel van de Ekklesia-orde worden ze gevangengenomen... De Vesper-saga is geïnspireerd op de Final Fantasy-games.

West legends Sitting Bull home of the braves SC.

De wijsheid van mythes Herakles 1 De jeugd van de held HC / SC.

Zij schreven geschiedenis Churchill 1 HC / SC.