zondag 5 december 2021

HOERA EINDELIJK WEER EVEN BIJGEWERKT


Hoera

Het staat erop voor de komende paar dagen.

Met deze set is ook de nieuwigheid van de laatste week op de blog. 

En het lijkt wel een zoo. met al die dieren.



Zwart Wit 1 Magazine

Zoo en Zo SC.

Uur U 20 De groene god HC

Uur U 19 De ballade van de gehangene HC.

1473. De ambassadeur van Mali meert aan in Aigues-Mortes. Daar zal hij de stemming voor de toewijzing van de Franse kroon aan een nieuwe koning bijwonen. Er zijn twee kanshebbers voor die titel: Louis XI en Karel de Stoute. Een groep huursoldaten zal de delegatie van de ambassadeur door een verwoest en leeggebloed Frankrijk begeleiden naar Parijs. Hun kapitein is een vrouw waarvan gefluisterd wordt dat ze de toekomst kan voorspellen. Tegen haar wil zal zij ondergedompeld worden in een web van donkere intriges.

De Rechter 24 Nou dat weer SC.

Passages HC.

Merlijn 12 Bloedkoningin HC.

Het wordt tijd dat Arthur uit de schaduw van Merlijn komt om de vorst te worden waar Brittannië al zo lang op wacht... Maar terwijl hij het land en zijn talloze clans tracht te verenigen, weeft Ahes, die in Morgane's buik een vergiftigd geschenk liet, opnieuw haar web in het noorden. In Letavia voegt Bedwir zich bij Lancelot in de oorlog tegen Claudas, de moordenaar van zijn ouders.

Lulu en Nelson 1 Op weg naar afrika

964, Napels, Italië. Lucia maakt met haar vader deel uit van een circusgezelschap en is vooral dol op haar leeuw, Cyrus. Maar na een vreselijke brand waarbij ze alles verliest, besluit ze haar verdriet te boven te komen en een plannetje te smeden... In Zuid-Afrika heb je een heleboel leeuwen! Vol van haar ideeën loopt ze weg en gaat ze aan boord van een vrachtschip, waar ze nog net op het nippertje gezelschap krijgt van haar vader

Kutbeesten deel II HC.

Jump magazine 16 SC.

Jump magazine 15 SC.

Jump magazine 14 SC.

Helemaal wild deel 3 SC.

Hauteville house 12 De zoeloekoning HC

Gavroche krijgt van Lincoln opdracht om te zorgen dat de alliantie met het Frankrijk van Napoleon III wordt nagekomen. De afschaffing van de slavernij in de Amerika's staat op het spel, een afschaffing die na de overwinning van het Zuiden in de burgeroorlog niet tot stand heeft kunnen komen. Gavroche vertrekt naar Afrika in de voetsporen van het spook van Parijs die gevangen zit op Gorée, de beroemde ankerplaats van de driehoekshandel, en ondertussen vaart ook Eglantine af naar het donkere continent.

Golden City 14 Dark Web HC.

Golden City is het doelwit van een grootschalige cyberaanval: de bankrekeningen van duizenden inwoners worden volledig leeggeroofd door de hackers van het Dark Web. Wie zijn de mysterieuze cybercriminelen die verantwoordelijk zijn voor deze digitale hold-up? Dat is de vraag die iedereen zich stelt terwijl de stad in de greep van een steeds groter wordende angst geraakt.

De filosoof, de hond en de bruiloft SC.

Dating for Geeks Old School SC.

Dagboek van Cerise 5 De eerste sneeuw op de perseiden HC / SC

In de loop van haar onderzoeken komt Cerise erachter hoe weinig ze van haar eigen verleden weet en ze doet er alles aan om dat boven water te krijgen. Via een soort briefwisseling met haar moeder in haar dagboeken duikt Cerise haar herinneringen in, van haar jongste kindertijd tot haar eerste leugens

De Bergenvaarder SC.

De bergenvaarders HC.


Atalante 12 Het calydonische zwijn HC

De Argonauten hebben de jacht geopend op een destructief zwijn, en worden vergezeld door Atalante, Pyros en Herakles. De jacht verandert al snel in een genadeloos duel tussen Atalante en het zwijn, dat ook onder Artemis’ bescherming staat. Wie zal de godin kiezen? Atalante levert hier misschien wel haar allergrootste gevecht (tot nu toe).