maandag 13 december 2021

Het lijkt op de elfstedentocht weer een halte op weg naar het eindpunt

 Hi

 

Ook deze keer weer een in etappes net als tijdens de elfstedentocht.

Soms klunen dan weer een stuk voorwaards.

Het peleton zit aardig door elkaar dus laat je verassen 

Alex 40 Het oog van de minotaurus SC.

Een juweel dat Julius Caesar aan zijn minnares Servilia schonk, veroorzaakte haar dood. Caesar is ervan overtuigd dat de gifmenger het eigenlijk op hem gemunt had en organiseert een klopjacht naar de Griekse koopman die hem het juweel verkocht. Servilia’s zoon Brutus en zijn vrienden Alex en Enak achtervolgen de koopman tot in Kreta. Ze komen in het labyrint van de Minotaurus terecht. Is het monster enkel een legende?

Alex Senator integraal 1 De cyclus van de roofvogels HC.

Alex is nu vijftig en senator, maar in het krabbennest van het oude Rome is dat niet de ideale doorstartfunctie. Keizer Augustus regeert nu over het Romeinse rijk. Toch heerst de pax romana niet in de wereldstad. Integendeel, onder vele toga’s schuilt een dolk. Alex gaat op onderzoek. Hij krijgt daarbij de hulp van zijn eigen zoon Titus en de zoon van Enak, Kephren. Maar waar is Enak?

The Batman's grave 3 SC.

Batman wacht een nieuw mysterie. Hij moet de geest doorgronden van het slachtoffer van een misdrijf... en voorkomen dat hij in het lege graf naast zijn ouders belandt. Kan de duistere ridder zich verplaatsen in een lijk met een aangevreten gezicht?
 
COMPLEET VERHAAL IN 4 DELEN
 
Tekst: Warren Ellis
Tekeningen: Brian Hitch
ISBN 3/4. 9789463738903
Softcover
72 blz
€ 9,95
 

Bloedkoninginnen Catherina de'Medici 2 De vervloekte koningin HC.

Buck Danny classic 10 Het adelaarsnest SC.

Tijdens een testvlucht van de Sea Dart raakt piloot Tumbler vermist. Ook Sonny is verdwenen, waarschijnlijk werd zijn vliegtuig neergehaald door bandidos. Buck Danny gaat op zoek naar zijn vrienden en wordt vergezeld door Akerman, een agente bij de Israëlische geheime dienst. Die zijn duidelijk naar iets anders op zoek: ex-nazi’s zouden vanuit een geheime basis bezig zijn met het ontwikkelen van een antizwaartekrachtsysteem.

Darryl openwereld 1 SC.


“Informatie moet worden opgeschreven en gedeeld, ongeacht de gevolgen."
In de Openwereld is Darryl een legende, de beroemdste journalyst van de Waker. Geen zaak is tegen hem opgewassen, en voor zijn artykels is hij niet bang om risico's te nemen. Maar het mysterie dat hem nu bezighoudt is verre van normaal, zelfs in de Openwereld, wat voldoende zou moeten zijn om dit onderzoek te staken. De magie die de Openwereld reguleert wordt door iemand met zorgwekkende beheersing, maar nog onduidelijke intenties misbruikt...
 
ISBN 1: 9789463738613
Softcover
€ 9,95
 

Darryl openwereld 2 SC.

Een dramatische, poëtische finale. Door bezit te nemen van de reus die in Kælatt is losgelaten, heeft Dean een visioen gekregen. Een visioen dat de enige weg is geworden om de dader te vinden achter de diefstal van het betoverde tandwiel en de inbraak in het huis van mysteries. Samen met Elynwe en Philantus, gaat Darryl naar Fallswarm, een vervloekte plek waarvan niemand levend terugkeert. Daar ontdekt hij het eerste stukje van een complexe puzzel vol waanzin en verraad. Reuzen, onmogelijke overvallen, geesten, legendarische wezens, de schaduw van de duivel en een huis van mysteries, alle ingrediënten zijn aanwezig voor het artykel van de eeuw!
 
ISBN 2: 9789463738620
Softcover met goudfolie
€ 9,95
 

Dominanten 3 Aardschok SC.

  Sylvain Runberg en Marcial Toledano sluiten hun verhaal af in een intens slotdeel. Het einde van een reis naar het hart van een Amerika dat wordt bedreigd door onverschillige en stille buitenaardse wezens.

Neal heeft vanaf het begin gelogen. Hij is nooit in contact geweest met een ruimtestation, er is geen link gelegd met andere verzetsgroepen en daarom weet niemand of het mogelijk is om de Dominanten neer te halen. Hij bereidt zich echter voor om kernkoppen naar San Francisco te sturen, waar een groot aantal buitenaardse wezens zit...
 
Tekst: Runberg: Warship Jolly Roger, Schaduwspel der Shinobis
Tekeningen: Toledano: WW 2.2, Ken Games, Orbital
ISBN: 9789463738835
Softcover - 48 blz.
 € 9,95
 

Elfen 26 Raiken-Kahlaal SC.

De helden van de pacific 1 Hat Salamonsoordeel SC.

De Killer staatszaken 3 Corrigerende maatregel HC.

Een havenstad ergens in Frankrijk. De killer heeft een nieuw leven. Hij is manager bij een bedrijf, een dekmantel. In een stad waar corruptie en misdaad hoogtij vieren, moet hij een gevaarlijke missie uitvoeren… Hij had nooit gedacht dat hij voor deze opdrachtgever zou werken. Hij heeft zichzelf nooit als onrechtbestrijder gezien… Is hij ertoe in staat?

Malefosse 5 Het witte goud SC.

Meerminnen en vikingen 3 De heks van de zuidelijke zeen SC.

Ode aan Franka's tanden van de draak HC.

Plankgas 24 uren van le mans 3 1999 Clash der titanen SC.

Raven 2 Helse contereien HC.

Ondanks de vochtigheid van het eiland Morne-au-Diable, is het weerzien tussen Raven en Lady Darksee enorm ijzig. Door de schatkaart van Chichen Itza te verbranden, heeft de stoutmoedige piraat zijn aartsvijand een gemene streek geleverd. Nu weet alleen Raven waar de schat verborgen is. Een expeditie, geleid door Darksee, wordt georganiseerd om de buit, verborgen in het land van verschrikkelijke kannibalen, terug te vinden.

Robbedoes door ... Hoop in bange dagen 3 SC.

Robbedoes zit met joodse kinderen op de trein naar Duitsland. In de wagon zitten enkel mensen met een Jodenster. Wanneer hij vaststelt dat de trein vergrendeld is, probeert hij met de kinderen te ontsnappen. De vluchtpoging lukt en Robbedoes vindt een veilig onderkomen voor de kinderen. Maar de oorlog duurt voort en ondanks hoopgevende berichten wordt de toestand in België almaar hachelijker. Kwabbernoot en Robbedoes proberen hun weg te zoeken, maar wie is vriend en wie is vijand?

Servitude 6 Shalin tweede deel HC.

Sisters 16 Doet ze het of doet ze het niet SC.

Durf je of durf je niet? Dat is Marines nieuwe favoriete spel. Ze speelt het de hele dag door. Durf je of durf je niet een uur in de koelkast te staan zonder mama’s citroentaart aan te raken? Durf je of durf je niet als een eenhoorn verkleed naar het park te gaan? Durf je of durf je niet je dagboek te laten lezen? De echte vraag is echter hoelang Wendy haar zus nog zal verdragen voordat ze ansjoviscrème in haar haren smeert!

Terra prohibita 1 Dorian SC.

Begin 20e eeuw. Een weelderige jungle. Een verboden wereld. Engeland is verlaten door zijn inwoners nadat het slachtoffer werd van een mysterieuze biologische besmetting die ervoor zorgde dat de vegetatie op een ongebreidelde en oncontroleerbare manier degenereerde. Het eiland is in quarantaine geplaatst en uitgeroepen tot "Terra Prohibita". Maar ondanks alles zien veel onderzoekers in de ontwikkeling van deze flora en fauna een nieuwe bron van rijkdom...
 
 
Terra Prohibita
1, Eerste bedrijf
Tekst: Denis-Pierre Filippi Kolonisatie, Buitengewone reis
Tekeningen:  Patrick Laumond
ISBN 1: 9789463738798
Softcover
48 blz.
€ 9,95
 

Terra prohibita 2 Patient nul SC.

Terra Prohibita
2, patient nul
Tekst: Denis-Pierre Filippi Kolonisatie, Buitengewone reis
Tekeningen:  Patrick Laumond
ISBN 2: 9789463738804
Softcover
48 blz.
€ 9,95
 

Vesper 1 De amazone HC.

Haar naam is Vesper, half mens en half chimaera. De hemelse taal die ze spreekt geeft haar fabelachtige, magische krachten. Met die krachten helpt ze prins Crimson om het koninkrijk te redden. Ze dromen van een koninkrijk waarin alle rassen in harmonie samenleven, zonder discriminatie. Hun triomf is echter van korte duur… Op bevel van de Ekklesia-orde worden ze gevangengenomen... De Vesper-saga is geïnspireerd op de Final Fantasy-games.

Vrije vlucht De wolf zei me 2 HCAmber leeft alleen in het bos. Veel mensen in de streek denken dat ze een heks is. Haar dagen brengt ze door met het zoeken naar de beenderen van haar vermoorde wolvin, maar dat rustige leven wordt verstoord wanneer een jonge geologe in deze prachtige streek onderzoek komt doen. Bovendien wordt ze ’s nachts opgejaagd door pijnlijke herinneringen. Belangrijke momenten die, in naam van de vooruitgang, de definitieve breuk markeerden tussen de mens en zijn omgeving. En ook haar eigen verleden speelt haar parten..


Het weeshuis SC.

Wijsheid der mythes Herakles 1 De jeugd van de held 1  HC / SC.


Zij schreven geschiedenis Churchill 1 HC / SC.