zondag 13 juni 2021

UITGEVERIJ L SILVESTER EN WAT ANDERS

 Uirgeverij L / Silvester en wat anders.

Aeropostale 5 HC € 19,95  |  48 pag.

Op de avond voor kerstmis zit Mermoz met zijn vliegtuig vast op een godvergeten Braziliaans strand. Samen met zijn trouwe mecanicien Collenot maakt hij een kist champagne soldaat, die hij vervoerde in het vrachtruim. Met een flink stuk in de kraag begint hij zijn hele leven te vertellen, om voor eens en voorgoed feiten en fictie van elkaar te scheiden.
Verhalen over de legendarische piloten van de Aeropostale, de Franse luchtpost.

Agent 327 Integraal 7 HC.

Alle avonturen van Agent 327 worden – voor het eerst – compleet gebundeld in de acht delen van Agent 327 integraal. Met deel 7 is de missie van de samenstellers Rob van Eijck en Rob van der Nol bijna volbracht. Inmiddels is de reeks ook genomineerd voor de Stripschappenning voor beste Integrale uitgave van 2020.

Maar wat word dan de inhoud van deel acht ?


Allan Mac Bride 3 + 4 PER DEEL HC € 19,95  |  48 pag.

Avonturen vol mysteries en historische verwijzingen voor archeoloog Allan Mac Bride die in de jaren dertig de wereld rondreist op een wervelende zoektocht naar sporen van verdwenen beschavingen.

Na zijn bezoek aan de Verenigde Staten gaat archeoloog Allan Mac Bride in de Stille Zuidzee op zoek naar een mysterieus eiland. Als passagier vaart hij mee aan boord van de driemaster "Oiseau des Îles". Er volgt een zoektocht vol verrassingen en onthullingen.

Arcadia archief 57 Het koningrijk Anne HC.

Atalante Special HC € 19,95  |  48 pag.

Atalante en Pyros reizen naar Iolcos om zich bij Jason te voegen die het Gulden Vlies in handen wil krijgen. Onderweg maakt de tijd vreemde sprongen. Alleen Chronos, de God van de tijd en het lot, kan orde scheppen in het continuüm van de tijd. Maar de weg om bij hem te komen zit vol onvoorziene gebeurtenissen en gevaren, en brengt Atalante oog in oog met haar lot!
Speciaal album ter ere van Atalantes 20-jarig jubileum!

Hauteville House 17 HC €19,95 | 48 pag.

Parijs 1867. Teruggetrokken in het kantoor van het spook van Parijs duikt Eglantine onder in zijn herinneringen die zijn toevertrouwd aan een dik dagboek. Ze ontdekt het Amerikaanse avontuur van het spook en zijn verbond met Lincoln, Zelda en Gavroche om Mpandé te bevrijden. Deze slaaf is de zoon van een Zoeloe-koning en de laatste overlevende van de schipbreuk van een slavenschip onder bevel van een zekere kapitein Morgane, alias Arthur Blake. Lees verder...
Geschiedenis, ronkende machines, vreemde krachten en een toefje literatuur komen samen in dit steampunk-avontuur.

Marshal Bass 6 HC € 19,95  |  56 pag.

Terwijl Marshal Bass probeert zijn vrouw terug te vinden, die hem heeft verlaten voor de rijke veehouder Don Vega, merkt hij dat de brutale bende van Los Lobos hem is voorgegaan. Hun aanvoerder, Joaquin, de broer van Don Vega zelf, maakt zelfs een dochter van Bass het hof. Terwijl er een huwelijk in de lucht hangt dreigt er een genadeloze confrontatie tussen Bass en de schurken van Los Lobos.
"De dialogen zijn om van te smullen en Igor Kordeys tekeningen benadrukken de weerzinwekkende brutaliteit van het verhaal en de setting." - STRIPSPECIAALZAAK

Orde vd Drakenridders 26 HC €19,95 | 48 pag.

Door een grondverschuiving in de woestijn is er nog slechts één overlevende bij de Orde van de Drakenridders van de Oriënt en de Orde van het Westen. Hun instructies: elkaar doden, want dat is er sinds de vreselijke oorlog van de Sarden van de wereld geworden. En ondertussen heeft de draak vrij spel.
"De serie is slim opgezet, waardoor je elke keer weer geboeid zit te lezen en te kijken waar deze fantasyreeks je nu weer heen brengt." - MOORS MAGAZINE

De papierfabriek SC.

Collectie Spinx Griezelverhalen SC.

UCC DOLORES 2 HC / SC.

Vleugels van hoop 1 HC € 19,95  | 48 PAG.
1940. Hebben gevoelens wel een plaats middenin de Battle of Britain? Vic Stone, de Britse sterpiloot, gaat ten strijde om het Britse eiland tegen Duitse aanvallen te beschermen. Dag na dag riskeert hij samen met zijn kameraden zijn leven in de lucht.Zal de toevallige ontmoeting tussen Vic en de kleine Tom en diens aantrekkelijke moeder de toewijding van Vic aan de strijd versterken of net niet?
Vleugels Van Hoop is een tweeluik over de Battle of Brittain. Getekend door Thomas Du Caju.


De walvis Bibliotheek HC.