donderdag 3 juni 2021

WAT LATER EN VROEGER DEZE KEER


 Deze keer de laatste titels van eind vorige week en de nieuwste van deze week.

VROLIJKE STRIPVERHALEN VAN DONALD DUCK 42 HET WOESTE WEERZIEN SC. ADLER 4 GEKOZEN TERUGKEER HC / SC.

ASTERIX LUXE HET GOUDEN SNOEIMES HC.


BOES INTEGRAAL 12 HC.


BOLLIE EN BILLIE RELOOK 9 HET BEEST IS LOS SC.

 

BOLLIE EN BILLIE 10 MODELHOND SC.


 

DE DAGELIJKSE WORSTELING HC.


 

DAGEN VAN ZAND HC.

DANTHRAKON 2 DE GRILLIGE LIRELEY SC / HC.

DIEP IN DE ZEE 6 SC.

Haal diep adem en duik in de donkere wateren van de oceanen, op zoek naar de geweldige dieren die er wonen. Van de kogelvis met zijn gevoel voor kunst tot de opvallende familie van de neteldieren, langs de zandvis die niet echt een vis is… je komt echt alles te weten over de zeebodem!

DONALD DUCK MEGAPOCKET ZOMER SC.

EAGLE 4 VERLOSSING HC / SC.

FC DE KAMPIOENEN 113 TERUG NAAR SPLOTSJ SC.

De Kampioenen zijn in Matrakstan voor een vriendenmatch tegen de nationale ploeg. Onder de ogen van de duizenden aanwezigen, wordt Bella de geit, het nationale symbool van Matrakstan, ontvoerd. Boma en de Kampioenen krijgen de schuld en worden opgesloten in het presidentieel paleis. Marske to the rescue!

DE GEZUSTERS FOX 2 DE FAMILIEGEEST HC.

Compleet verhaal in twee delen.

GREEN GLASS 3 OVERAL CHAOS SC.

GROEPSTHERAPIE 2 WAT MEN GOED BEGRIJPT HC.

DE KIEKEBOES 158 SALAMI SC.


JUNIOR SUSKE EN WISKE 5 HET BOEMERANG EFFECT SC.

Tekenaar Charel Cambré en scenarist Kim Duchateau duiken de kindertijd van Suske en Wiske in, en laten hen doldwaze grappen en grollen beleven. Vol verbazing kijken Suske en Wiske Junior samen de wereld in, en beleven ze korte maar krachtige komische avonturen. Wiske bekijkt de dingen op haar manier, Suske op de zijne. De ideale strip voor jonge lezers, van twee ervaren striprotten met een geweldig gevoel voor humor.

URBANUS 194 DE VERLOREN VIJS SC.

Gods schepping staat op losse schroeven en veel is er niet nodig om de chaos compleet te maken. Wat dacht je van een atypische keukenrobot, een moorddadige schaapsscheermachine of een korte inhoud met te veel beeldspraak? Hebben we niet allemaal een vijs verloren?

KONVOOI 15 DE PRIVEJACHT SC.

Nävis is volledig gerehabiliteerd en de Grote Raad biedt haar weer haar oude baan aan, maar zij is de corruptie in de hoge kringen zó zat dat ze ervoor kiest door te gaan met het als goedbetaalde huurling uitvoeren van allerhande klusjes. Ze neemt het aanbod aan van een miljardair die zegt een oplossing te zoeken voor de gevaarlijke diersoorten op een door hem gekochte planeet, maar afgezien van die diersoorten blijken er ook nog gemene addertjes onder het gras te zitten…

OLIVIER BLUNDER 3 STAAT DICHT BIJ DE MENSEN HC / SC.

 Op tekst van Fabcaro en met tekeningen van Serge Carrère, die de strip samen voortzetten na het overlijden van Greg, beleeft Blunder al jaren nieuwe avonturen, die door alle lezers van vroeger op prijs worden gesteld. Naast de bekende misverstanden met buurman Zuiger en vriendin Viridiana heeft Blunder ook het nodige te stellen met de moderne techniek… en dat is vaak pijnlijk herkenbaar! Hop!
 


VERTONGEN EN CO OMNIBUS 6 SC.

Deze vijf avonturen van Markske, Paulientje, Oma Boma en inspecteur Porei zijn nu gebundeld in een omnibus. Voor extra lang leesplezier! In deze omnibus: Formule H2O bis (26), Kapitein Mark (27), De huwelijksreis van Bieke (28), Gewichtige zaken (29), Duel aan de top (30).

DE VLEES VRIJE STAD SC.

PEKING HANKOW HC.

Geen strip maar wel met illustraties van Francois Schuiten.

ROBBEDOES DOOR IN BERLIJN SC.

VOETBAL GEK 17 SC.

Het EK 2020 is eindelijk aangebroken en Marcel heeft de ideale manier gevonden om het voetbalfestijn van dichtbij te volgen: hij heeft zich aangemeld als vrijwilliger. Van Bakoe tot München, van Kopenhagen tot Rome, met een kleine tussenstop in Londen… Opgelet, dames en heren, hier komen de Leerklooiers!

DE VREEMDE VOGEL 2 DE GROTE SARAH HC.


DE SPIJBELAARS HC.

DE SPLITSING 2 VERZET HC.

YASMINA 2 HONGER ALS EEN KONIJN SC

Door haar geestdrift en passie is Yasmina erin geslaagd van koken en tuinieren verplichte vakken te maken op school. De lessen zelf lopen echter niet van een leien dakje, mevrouw Beulings houdt er heel andere ideeën over koken op na, en Cyriel heeft het niet makkelijk om de leerlingen tijdens de les tuinieren in de hand te houden. Gelukkig heeft Yasmina heeft voor alles een inventieve oplossing.


 

 SUSKE EN WISKE 358 DE DRAKENPRINTER SC.

Jerom grijpt steeds vaker in met zijn spierkracht waardoor alle avonturen te snel aflopen. Barabas onderzoek Jerom grondig en ontdekt dat hij onderdrukte angsten heeft en pas normaal zal functioneren als hij die angsten overwint. Hij vertaalt de angst van Jerom naar een wezen van vlees en bloed. Maar eenmaal het monster los is, blijkt Lambik een ongelofelijke stommiteit te hebben begaan, en verkeren onze vrienden in groot gevaar.