maandag 5 september 2022

JA ER IS WEER GENOEG TE KIEZEN

 HI

KEUZES TE OVER.

AIR AMERICA 2 HET TET-OFFENSIEF HC.

DANTHRAKON 3 DE GELUKKIGE KOKSMAAT SC / HC.

Tekst: Christophe Arleston
Tekeningen: Olivier Boiscommun
Omvang: 56 pagina's
Uitvoering: Paperback | Gebonden
Taal: Nederlands


OMSCHRIJVING

In dit afsluitende deel van de Danthrakon-trilogie bereikt Nuwam samen met de tovenares Lireley, die het lichaam van haar dochter Lereeh heeft overgenomen, het hol van Tinpuz. Daar ontdekt Nuwan de waarheid over het beestje dat hij al die tijd als een simpel huisdier heeft gezien. Zal dit hem helpen om een einde te maken aan de bezetenheid door de Danthrakon?

EXTRA LARGE SC.

FRNK 07 GEVANGENEN SC.

HELDEN VAN DE PACIFIC 2 GUNFIGHT AT THE OK CORRAL HC.

LUC ORIENT ALLE AVONTUREN 4 HC.


ONDERZOEKEN VAN MACHIAVELLI 1 HET PAD VAN HET KWAAD SC.

DE ONSTERFELIJKEN 1 REQUIEM HC / SC.

PENISNIJD HC.

PETAR EN LIZA HC.

PLANKGAS SC 24 UREN VAN LE MANS 04 1972-1974 DE MATRA JAREN SC.

PLANKGAS RENAULT VUILE HANDEN SC.

SHEID 1 VALKUIL IN MAFATE HC / SC.

Tekst: Philippe Pellet
Tekeningen: Philippe Pellet
Omvang: 48 pagina's
Uitvoering: Paperback | Gebonden
Taal: Nederlands


OMSCHRIJVING

Sheïd, een voormalig legionair die leeft van smokkel en schimmige zaakjes, neemt een opdracht aan waardoor zijn toekomst flink op de schop gaat. In een door de zon geteisterde stad is het zijn missie om een oude archeoloog te ontvoeren. Maar de situatie loopt behoorlijk uit de hand. Hij schendt daarbij de belangen van een corrupte elite die door het gebruik van een oeroude kracht de wereld bedreigt. En dat komt Sheïd zwaar te staan.

STEEN VAN CHAOS 3 DE SLAG OM HET KEIZERRIJK HC / SC.

STRIPGLOSSY 25 SC.

SUUS EN SAS 22 NIET TE TILLEN SC.

Tekst: Gerard Leever
Tekeningen: Gerard Leever
Omvang: 48 pagina's
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands


OMSCHRIJVING

Suus en Sas zijn niet alleen elkaars beste vriendinnen, maar ook die van hun lezers. Ze worden ook wel ‘de grappigste tweeling van Nederland’ genoemd. Toch zijn de twee heel verschillend. Sas begaat de grootste blunders en is altijd op zoek naar leuke jongens, terwijl Suus te verlegen is om die ene ware om een date te vragen. Intussen maakt Sas zich niet populair bij de leraren op school, iets waar de hardwerkende Suus altijd om kan lachen.

In ‘Niet te tillen’ beginnen Suus & Sas een modewebshop, strikt Sas één van haar dates als ‘personal verhuizer’ en vindt Piraat Suus een enorme schat.

HET KEIZERRIJK TRIGIE INTEGRAAL 5 HC.

 Tekst: Michael Butterworth
Tekeningen: Don Lawrence
Omvang: 192 pagina's
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands

Dit album bevat, naast een uitgebreid ‘making off’ dossier, de verhalen De reuzen ibisplant, Het geheim van de eeuwige jeugd, De gewetenloze bediende, De superkopieermachine, De wraak van een vriend, De gevangene van Zerss, De zwarte hertog en De magische doos. Als bonus is het korte verhaal De onnozele marionet van Ron Embleton opgenomen, dat nooit eerder in het Nederlands verscheen. Alle pagina’s in deze bundeling werden gereproduceerd vanaf de originele pagina’s, drukfilms en publicaties uit de jaren 60-70.


OMSCHRIJVING

In het vijfde deel van de nieuwe volledige heruitgave van De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië krijgt keizer Trigo onder andere te maken met de bron van de eeuwige jeugd, genetisch gemanipuleerde rallu’s, een onbedoelde persoonsverwisseling, een superkopiëermachine, een monsterlijke meerstercrimineel en magische dromendozen. Schrijver Michael Butterworth en tekenaar Don Lawrence gebruiken hun sciencefictionwereld als excuus voor elk bestaand genre, van spionageverhalen tot literaire klassiekers en schurken die zo uit een Hammer horror film zouden kunnen komen. Het eindresultaat is een schitterend getekende en altijd verrassende mix van korte verhalen, die tot op de dag van vandaag weten te boeien.

EEN GESCHIEDENIS VAN DE VELVET UNDERGROUND HC.

WIJSHEID VAN MYTHES JASON EN HET GULDEN VLIES 3 IN DE MACHT VAN MEDEIA SC.

WILLEM VAN ORANJE 2 DE APOLOGIE SC / HC / LUXE.

ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS CAESAR HC.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten