woensdag 14 september 2022

Nu nog de standaard titels


 PHEEUUUW

 

Met deze lijst van Standaard uitgeverij is de release lijst van vorige week bijgewerkt.

Echter elk moment kunnen er weer nieuwe titels arriveren.

SUSKE EN WISKE 364 DE GULDEN KRIJGER SC.

erom krijgt de hoofdrol in een Hollywoodfilm over native Americans. Een superheldenproductie waarin hij De gulden krijger speelt, een supersterke indiaan. Maar de opnames worden gesaboteerd en het is duidelijk dat iemand het op Jerom gemunt heeft.


RODE RIDDER INTEGRAAL 10 KAREL BIDDELOO JAREN HC.

NACHTWACHT HET VERVLOEKTE TOERNOOI SC.

De Nachtwacht moet samen een eeuwenoude vloek oplossen en de Nachtwachter die het beste werk levert tijdens het onderzoek zal de leider worden. Vega is hierbij de scheidsrechter. Tot het plots duidelijk wordt dat Vega zich vreemd gedraagt. En als ten slotte de ware toedracht van de vloek aan het licht komt, dreigt alles verschrikkelijk fout te lopen.

 GAMEKEEPERS 1 SUPERHELDEN STRIJD SC.

Mats en Sari moeten de superheldengame “Superhero Clash” spelen. Om dit spel te winnen, moeten ze een superheldenmasker tot bij de verzwakte superheldin Paragona brengen. De GameKeepers hebben slechts tijd tot zonsondergang en superschurk Villano, die wordt bestuurd door GameMaster, stelt alles in het werk om hun missie te laten falen.

GALAXA 1 SPIEGELBLIND SC.

Galaxa wordt als weeskind opgenomen in de militaire elfenacademie. Ze is een belo­ftevolle leerlinge, maar ook opstandig en koppig. Slechts één iemand kent haar verleden en het pad dat zij als uitverkorene moet volgen, maar diens intenties zijn donker en destructief.

In de avonturen van De Rode Ridder streed ze samen met Johan tegen het kwaad. Maar te lang stond ze in de schaduw. Nu is het tijd voor haar verhaal!

Galaxa is dé spin-off serie van het jaar met tekeningen van Romano Molenaar op scenario van Peter Van Gucht.

FC DE KAMPIOENEN SPECIAL 25 JAAR KAMPIOENEN STRIPS SC.

Vier samen met de Kampioenen het vijfentwintigjarige bestaan van de reeks met tal van spelletjes en drie verhalen.

DE BUURTPOLITIE 18 HET WAARHEIDSMASKER SC.

 Een oud Afrikaans masker is ontvreemd uit het kasteel van de barones Van Strapatsen. Wanneer op een bewijsstuk de vingerafdrukken van poetsvrouw Gonda worden teruggevonden, is de achterdocht groot bij het team van de Buurtpolitie. Gonda beweert echter dat het om een vergissing gaat...


met standaard uitgeverij is de release lijst van vorige week bijgewerkt.

Echter elk moment kunnen er weer nieuwe titels arriveren.